Hızlı ve Öfkeli 8'den İlk Tanıtım Videosu Geldi, Filmin Adı da Değişti!

Fast and Furious serisi tüm hızıyla devam ediyor. Farklı bir isim ile gelecek sekizinci filmden ilk tanıtım videosu da paylaşıldı.

Efsane seri Fast and the Furious, muhtemelen önümüzdeki yılın en fazla konuşulan filmlerinden biri olacak. Serinin sevilen oyuncusu Paul Walker'ın yedinci filmin çekimleri tamamlanmadan hayata gözlerini yumması hem ekibi, hem de Walker'ı ve seriyi sevenleri epey üzmüştü.

Paul Walker'ın kardeşleri ile tamamlanan filmin ardından seriyi sevenler ''Walker'sız bir Fast and the Furious filmi olur mu?'' sorusunu sormaya başlamıştı ancak sevindiren haber Vin Diesel'den gelmiş ve Diesel, serinin başka filmlerle de devam edeceğini açıklamış, kısa bir süre sonra da sekizinci film resmi olarak duyurulmuştu.

İşte o filmden ilk tanıtım videosu gelmiş durumda. Bu arada filmin adında da bir değişiklik yapılmış. Serinin sekizinci filmi 'Fate of the Furious (Öfkenin Kaderi)' adı ile gelecek.

Pazar günü asıl fragmanı ile gelecek film, 14 Nisan'da vizyonda olacak. Serinin 9. filmi 2019'da, 10. filmi ise 2021 yılında vizyona girecek.

Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0