Honor, Küresel Tema Tasarım Yarışmasını Başlattı: Kazananlara Binlerce Dolarlık Ödül Verilecek

17
6
1
0
0
Konu tasarım olunca hangi akıldan neler çıkacağı, hiç de belli olmaz. En beklenmedik anlarda, beklenmedik kişilerin tasarımları viral olabilir. Honor ise bu kapsamda yeni bir küresel tema tasarım yarışması başlattı.

Tahmin edersiniz ki tasarım, bir cihazın tüm akıbetini değiştirebiliyor. Hangi tasarımın sevileceği, hangi kitlelere hitap edeceği ise zaman zaman değişkenlik gösterebiliyor. Şimdilerde yeni bir yarışma başlatan Honor, dereceye girenlere büyük ödüller vermeyi vaat ediyor.

Tema tasarımı üzerine kurulu olan yarışmada, birinci 20.000 dolar ve yanında çeşitli hediyeler kazanacak. Hem yerel hem de yurtdışında bulunan yeteneklere şans verecek olan Honor, bu yarışmayı küresel düzeyde gerçekleştiriyor. Doların değer kazandığı şu günlerde, 20.000 dolar oldukça cazip bir ödül desek sanıyorum yanlış olmaz.

Eğer sizler de tasarım gücünüze inanıyorsanız, dünyanın dört bir yanından gelen yarışmacılar ile rekabet edebilirsiniz. Ancak bu noktada elinizi çabuk tutmak, yararınıza olacaktır. Yarışma sonucunda çeşitli ödüllerin yanı sıra bir de işin gurur boyutu var. Öyle ki yarışmada dereceye giren tasarımlar; 23 farklı dilde telefon tutkunlarının galerisine eklenecek. Bu da 10 milyondan fazla insanın sizin tasarımınızı kullanacağı anlamına gelir. Bu fikir sizi de heyecanlandırdıysa şayet, bağlantıya tıklayarak bu serüven için ilk adımı atabilirsiniz.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/honor-launches-a-global-theme-design-contest/
17
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
6
1
0
0