Honor Note 10 Rolls Royce Edition, Telefonun Renk Seçenekleri Arasında Görüldü

12
6
4
3
1
Son zamanlarda Çinli telefon üreticileri arasında popüler olan otomobil markaları ile işbirliği, bu kez de Huawei ve Rolls Royce arasında gerçekleştirildi.

Çinli akıllı telefon üreticileri arasında, telefonlarının özel baskı modelleri için lüks otomobil markalarıyla ortaklıklarını içeren yeni bir trend başlamış durumda. Son birkaç yılda, Huawei P ve Mate serisi telefonlarının özel modelleri için Porsche Design ile ortaklık kurdu. Bu yıl OPPO, özel baskı OPPO Find X Lamborghini Edition için lüks otomobil markası Lamborghini ile ortaklık kurarak trendi yakaladı.

Çin'den gelen son habere göre Honor, Honor Note 10 Rolls Royce Edition için İngiliz sermayeli Rolls Royce Holdings Plc ile ortaklık kuruyor. Söz konusu telefonun görüntüleri şimdiden basına sızmış durumda. Honor Note 10 Rolls Royce Edition, arka tarafa kazınmış Rolls Royce Logosu ile birlikte Mirror Silver rengi ile satışa sunulacak. Logonun üstünde iki kamera, bir LED flaş ve bir parmak izi tarayıcısı şeklinde dikey bir düzen bulunmakta. Ayrıca telefonun alt kısmında da Honor’un kendi logosu bulunmaktadır.

Honor Note 10 Rolls Royce Edition'ın yaklaşık 1495 dolara satılacağı belirtildi. Fiyata bakılırsa telefonda Rolls Royce logosundan fazlası yani standart modele göre birkaç ekstra özellik daha olacaktır. Rolls Royce Edition'un kesinleşmesiyle beraber telefonun tüm renkleri de sızdırılmış oldu. Geniş bir renk skalasına sahip olan telefon için gümüş, siyah, kırmızı, mavi, sarı, mor ve iki tane alacakaranlık renk seçeneği sunulacak.

Honor Note 10'nun, QHD + çözünürlüğünde, 6,9 inç boyutunda bir ekrana sahip olması beklenmekte. Kirin 970 işlemci, 6GB'a kadar RAM ve 128 GB'lık depolama kapasitesine sahip olacağı ve ayrıca telefona 6.000mAh'lik bir bataryanın güç vereceği belirtildi.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/07/15/honor-note-10-rolls-royce-edition-leaks-alongside-all-color-variants/
12
6
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
12
6
4
3
1