HTC’den Yeni Bir Amiral Gemisi Geliyor

0
0
0
0
0
HTC’nin Desire 10 Pro adında olacağı iddia edilen yeni cihazının teknik özellikleri sızdırıldı. Sızıntılara göre cihaz üst seviyede karşımıza çıkacak.

Bir süredir üst seviye telefonlarında beklediği başarıyı elde edemeyen HTC, bu yıl stratejisini değiştirerek One serisini sonlandırmış ve HTC 10 adıyla yeni amiral gemisini tüketicilerle buluşturmuştu.

Tekrardan HTC’nin toparlanmasına yardımcı olan HTC 10’dan sonra şirketin daha bir yıl geçmeden farklı isimle yeni bir amiral gemisi tanıtacağı sızıntılarla birlikte ortaya çıktı.

Paylaşılan sızıntılara göre 5.1 inçlik QHD çözünürlüklü ekran, Snapdragon 820 çipseti, 4GB RAM, 12MP arka ve 5MP çözünürlüklü ön kamerayla birlikte gelen HTC’nin yeni amiral gemisi söylenene göre HTC Desire 10 Pro adıyla gelecek.

Ancak bugüne kadar HTC’nin Desire adı altında giriş ve orta seviye akıllı telefonları satışa sunmasıyla isim algısı olarak modelin başarılı olamayacağının ihtimali üzerinde durabiliriz. Tabii bu bilgiler sadece paylaşılan sızıntılardan ibaret, belki de model farklı bir isim ya da aynı isme rağmen farklı teknik özelliklerle tanıtılabilir.

HTC’nin yeni modelinin Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2016’da tanıtılacağı söyleniyor.

Not: Haberdeki ilk görsel HTC 10'a aittir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0