Apple Müzik, Google Play Müzik, Spotify veya Tidal: Hangisini Kullanıyorsunuz? (Anket)

40
9
8
2
0
Artık telefonlarımıza Mp3 dosyaları indirmek istemiyoruz. Bu nedenle çeşitli müzik dinleme platformlarını tercih ediyoruz. Peki siz hangi platformu daha çok kullanıyorsunuz?

Müzik severler, artık farklı müzik platformları kullanmayı tercih ediyorlar. Nerede olursanız olun, istediğiniz herhangi bir şarkıyı dinleyebilme rahatlığını ancak platformlar sayesinde mümkün oluyor. Apple Music, Google Play Music, Spotify ve Tidal en çok tercih edilen müzik platformları arasında. Fakat bu tarz müzik platformlarında aylık ödeme sistemleri bulunuyor. 

Eğer Tidal’a ayda 20 dolar ödeyerek abone olursanız, hem kaliteli müzik dinleme keyfine sahip olacaksınız hem de  telefonlarınızda yer kaplayan mp3 dosyalarından kurtulmuş olacaksınız. Benzer şekilde, Spotify Premium’u satın almak isterseniz, mevcut kampanya koşullarına göre; 3 ay süresince 0,99 TL, sonrasında ise 13,99 TL ödemeniz gerekiyor. Apple Music ise kullanıcılara 3 farklı paket sunuyor; öğrenci paketi: 6,99 TL, bireysel paketi: 13,99 TL, aile içi paketi ise 20,99 TL. Bunlar gibi pek çok platformda, farklı fiyatlar ve paketler bulunuyor.

Fakat sorulması gereken en önemli soru, gerçekten kullanıcılar bu aylık ödeme sistemlerinden ve mevcut platformlardan memnun mu? Biz de bu tür hizmetlerden faydalanıp faydalanmadığınızı, hangi platformu tercih ettiğinizi bir anketle sizlere sormak istedik. Birkaç yıl önce benzer bir ankette katılımcıların % 33'ünün Spotify'ı ve % 33'ünün ise Google Play'i tercih ettiğini de ifade etmekte yarar var. 

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Apple-Music-Google-Play-Music-Spotify-or-Tidal-which-one-do-you-use_id106054
40
9
8
2
0
Emoji İle Tepki Ver
40
9
8
2
0