Huawei Hangi Telefonlarına Android 7.0 Nougat Güncellemesi Vereceğini Duyurdu!

3
1
0
0
0
Huawei Hangi Telefonlarına Android 7.0 Nougat Güncellemesi Vereceğini Duyurdu!
Sadece 6 telefonuna Android 7.0 Nougat güncellemesi verecek olan Huawei, hangi telefonların bu güncellemeyi alacağını resmen duyurdu.

Android 7.0 Nougat’nın Nexus, Pixel ve Android One cihazlarına gelmesinin ardından kısa süre önce Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için beta testlerine start vermiş, LG ise G5 için Amerika’da Nougat güncellemesini dağıtımına başlamıştı.

Şimdi ise Huawei tarafından gelen açıklamayla hangi cihazların Android 7.0 sürümünü alacağı belli oldu. Sadece 6 cihazına bu güncellemeyi sunacak olan firma sırasıyla; Mate 8, P9, P9 Plus, P9 lite, Nova ve Nova Plus akıllı telefonlarına geleceğini açıkladı.

Son üst seviye telefonu P9’un yanı sıra P9 lite modeline de gelecek olan güncellemede Mate serisinden sadece Mate 8 yer alırken, IFA 2016’da lanse ettiği Nova ve Nova Plus modelleri de bu güncellemeyi alacak.

Türk Telekom vasıtasıyla Türkiye’ye gelen Honor 7 de dahil olmak üzere hiçbir Honor cihazına güncelleme vermeyecek olan Huawei’nin bu 6 cihazı ilerde arttırıp arttırmayacağı ise şimdilik bilinmiyor. 2017’nin ilk çeyreğinde bu 6 cihaza gelecek olan güncelleme ile telefonlar EMUI 5 arayüzüne yükseltilmiş de olacak.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0