Huawei'den Sınırlı Sayıda Efsane: Mate 9 Porsche Dizayn!

2
1
0
0
0
Bugün resmi olarak görücüye çıkan Mate 9 ile alakalı Huawei'nin bir sürprizi daha var.

Bugün Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen etkinlik sonunda görücüye çıkan Huawei Mate 9, bir modeli ile bizlere,''demek ki bu yüzden Almanya'da tanıtılmış'' dedirtmekte.

Siyah, uzay grisi, ay ışığı gümüşü, şampanya altın, moka kahverengi ve seramik beyaz renk seçenekleri ile gelecek olan Mate 9, bunların yanı bir de sınırlı sayıda, özel üretim modeli barındırmakta; Porsche Dizayn.

Alman otomotiv devinin tasarım çizgilerini barındıran cihaz, Mate 9 ailesinin diğer üyelerine kıyasla biraz farklılık göstermekte. Boyut olarak standart Mate 9'a göre biraz daha küçük olan Porsche Dizayn, 5.5-inçlik ekrana QHD ekrana sahip (diğer modellerde ekran Full HD). Telefonun diğer özellikleri neredeyse standart Mate 9 ile aynı ancak biz yine de bahsedelim:

  • Kirin 960 çipset
  • 6GB RAM, 256GB dahili depolama (microSD desteği bulunmuyor)
  • Leica imzası taşıyan 12MP renk, 20MP siyah-beyaz kamera sensörü
  • 4K 2160p video kayıt 
  • 4000mAh batarya (Huawei SuperCharge teknolojisi ile USB Type-C üzerinden 20 dakikada bir günlük kullanımızını karşılayacak şarj)

Şimdi gelelim telefonun fiyatına ve nerelerde satışa sunulacağına. Dediğimiz gibi sınırlı sayıda satılacak olan Hauwei Mate 9 Porsche Dizanyn, 2017'nin Ocak ayında Avrupa'daki Porsche Design mağazalarında 1,395 euro fiyat ile satışa çıkacak.

Kaynak : http://www.gsmarena.com/huawei_mate_9_porsche_design_has_race_car_looks_an_amoled_screen-news-21435.php
2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0