Huawei Telefonlarının Performansını Tavan Yaptıracak Yazılım: GPU Turbo

35
16
7
5
2
Huawei'in alt markası Honor, geçtiğimiz hafta yeni bir yazılımla karşımıza çıktı. GPU Turbo isimli bu yeni yazılım ile oyun deneyiminiz %60 oranında iyileştirme olmuştu. Bu yazılım şimdi de Huawei cihazlarına geliyor.

Geçtiğimiz hafta, Huawei’nin alt markası Honor, performansı iyileştirmek için akıllı telefonlarda GPU Turbo adlı yeni bir yazılım duyurdu. Oldukça hızlı ve şaşırtıcı bir hareketle, Huawei’nin de bu yeni teknolojiyi yapılacak güncelleme ile kendi telefonlarında kullanacağı doğrulandı.

Aslında, akıllı telefonlarınızı kullanırken genellikle GPU’ya oyun deneyiminizi arttırmak için ihtiyaç duyarsınız. Cihazınızın daha güçlü bir performans göstermesi için ise GPU Turbo isimli bu yeni yazılım duyuruldu. GPU Turbo, oyun deneyimlerinizi %60’a varan bir oranla iyileştirecek.Honor, daha önce amiral gemilerinin yanına dahi yaklaşamayan cihazların bu yazılım sayesinde, iyi konumlara geleceğini söyledi. Yazılımın şu an sadece standart Android oyunlarında aktif durumda olduğu fakat AR ve VR oyunlarını da destekleyeceği doğrulandı.

Güncelleme, Mate 10 ve 10 Pro’ya bu ayın sonuna kadar,  P20 serisine gelecek ay ,Mate RS Porsche Design, Nova 2S ve MediaPad M5 tabletlerine ise P20 serisi sonrasında gelecek.Nova 3e, 8 Plus, 7S ve Mate 10 Lite ağustos,Mate 9 eylül,P10 ekim ayında ve sonrasında ise Mate 8 yazılıma sahip olacak.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Huawei-smartphones-GPU-Turbo-software-update_id105748
35
16
7
5
2
Emoji İle Tepki Ver
35
16
7
5
2