İddialara Göre Samsung Galaxy Note 9'un Devasa Bir Batarya Kapasitesi Olacak

30
9
6
6
5
Ice Universe'ün %100 doğru olduğunu söylediği iddiaya göre Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9, 4000mAh gibi devasa bir bataryaya sahip olacak.

Samsung, Galaxy S7 Edge’i 3600mAh gibi büyük bir batarya ile piyasaya sürdüğünde herkes şirketin gelecek amiral gemilerinde pil ömrünü katlayacağını düşünmüştü. Fakat Galaxy Note 7 faciası şirketi geri adım atmaya ve batarya kapasitesini arttırmak yerine güç tüketimini optimize etmeye itti.

Bu nedenle tüketiciler Galaxy S8, Galaxy Note 8 ve Galaxy S9 modellerinde nispeten daha küçük bataryalar ile karşılaştılar. Yine de Samsung’un doğru yazılım optimizasyonları, bu cihazların yeterli pil ömrüne sahip olmasını sağladı. Ayrıca hızlı şarj teknolojisi, şarj bitse dahi bataryanın kolaylıkla dolmasını sağlıyordu.

Ice Universe, şirketin bir sonraki amiral gemisi olacak Galaxy Note 9 hakkında çok önemli bir açıklamada bulundu. %100 doğru olduğu iddia edilen sızıntıya göre Galaxy Note 9, 4000mAh gibi devasa bir pille kutudan çıkacak. Bunun ne büyüklükte bir yenilik olduğunu daha iyi anlamanız için Galaxy Note 8’in 3300mAh bir bataryaya sahip olduğunu hatırlatalım.

Yine de cihazın tanıtılasına aylar var ve bu bilgiler bir anda değişebilir. Ayrıca farklı sızıntılar cihazın 3850mAh bataryaya sahip olacağını söylüyor. Her ne olursa olsun şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki Galaxy Note 9, önceki amiral gemilerine göre daha büyük bir bataryaya sahip olacak. Bu da şarj ömrünün daha uzun olabileceği anlamına geliyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/samsung-galaxy-note-9-could-have-a-massive-battery
30
9
6
6
5
Emoji İle Tepki Ver
30
9
6
6
5