34
9
8
7
6

Counter Strike: Global Offensive ya da "CS:GO"yu bilenler bilir. Oldukça popüler olan bu "FPS" türü online oyunun, kendisi kadar popüler olan bir de silah pazarı var. Kimi oyuncularının maddi kaynağı haline bile gelen bu silah pazarında sadece görsel işlemelerin bulunduğu ve nadirliğinden dolayı oldukça yüksek fiyatlara çıkabilen bu silahlar veya bıçaklar iyi bir ikinci el arabanın fiyatına eşdeğer hale de gelebiliyor. 

Neyden zevk alacağınız veya neye para harcayacağınız sizin bileceğiniz iş, ancak yine de bu videomuzda aslında bu oyun içi kullanılabilecek ürünler yerine parayı harcayabileceğiniz çok daha iyi seçenekler de mevcut. Özellikle de videodaki ikinci el Taunus benim de baya bir ilgimi çekti diyebilirim. 

Siz yaptığımız video hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu paralar oyun içi sadece görsel iyileştirmeler sağlayan ürünlere verilir mi? Lütfen videonun kartlar bölümündeki ankete katılarak ve yorumlarda yazarak bize düşüncelerinizi belirtin. Ayrıca Youtube kanalımıza abone olmayı da unutmayın. 

34
9
8
7
6
Emoji İle Tepki Ver
34
9
8
7
6