İmkansızı Başardı: Pokemon Go'da Son Seviyeye Ulaştı!

0
0
0
0
0
Bir Pokemon Go oyuncusu normalde 1 yılda ulaşılacak son seviye olan 40. seviyeye kısa bir süre içinde ulaşmayı başardı. Tabii pek de yasal yollarla değil.

Sadece birkaç ülkede yayınlandığı günden beri tüm dünyaya kısa sürede sıçrayarak büyük bir çılgınlık haline gelen Pokemon Go ile ilgili haberler bir türlü bitmek bilmiyor. Hızlı bir şekilde oyuncular Pokemon Go'da şaşırtıcı seviyelere ulaşırken oyunun rekoru kırıldı. Ama bu rekor pek de adil değil.

Name_Problemz takma adlı Reddit platformunun sadık kullanıcısı Pokemon Go için paylaşılan GPS hilesini kullanarak ve oyun içinde 38 euro değerinde çeşitli eşyalar alarak kısa süre içinde oyunun şu anda en yüksek seviyesi olan 40. seviyeye ulaştı.

Normalde aktif bir şekilde Pokemon Go oynayan oyuncuların 40. seviyeye ulaşması için bir yıla yakın süre harcaması gerekirken bu kullanıcı basit bir şekilde neredeyse imkansızı başarmış oldu. Ancak hepimizin aklına gelen soru basit, bu kullanıcı nasıl banlanmadan (hesabı engellenmeden) bu seviyeye kadar hile kullanabildi?

İlginç bir şekilde kimseye farkettirmeden hile yapmayı başaran bu kullanıcı 40. seviyeye ulaşana kadar diğer oyuncular tarafından şikayet edilmedi. Tabii şikayet edilmemesi üzerine kendisi hile yaptığını oyunun yapımcısı Niantic'e gönderdiği e-postayla belirterek hesabının silinmesini istedi. Böylelikle 40. seviyeyi gören kullanıcı Pokemon Go severler için hayal gibi bir deneyim yaşamış oldu.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0