iMyFone D-Back iPhone Veri Kurtarma ile Tüm Dosyalarınız Güvende!

4
4
1
1
0
Veri depolama ve kurtarma günümüzün en önemli problemlerinden biri. iMyFone D-Back iPhone Veri Kurtarma, iOS işletim sistemine sahip herhangi bir cihazınızda kaybolan ya da silinen verileri kolay bir şekilde kurtarmayı vadediyor.

Günümüzde neredeyse tüm verilerimiz akıllı telefonlarımızın içinde bulunuyor. Dolayısı ile akıllı telefonumuzun başına gelebilecek herhangi bir olumsuz durumda tüm verilerimizi kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalıyoruz. Neyse ki iMyFone D-Back iPhone Veri Kurtarma servisi, iOS işletim sistemin ile çalışan herhangi bir cihazınızdaki verileri güvence altına alıyor.

iMyFone D-Back iPhone Veri Kurtarma ile;

iPhone, iPad, iPod touch içinde yer alan kaybolmuş ya da silinmiş verilerinizi kolayca kurtarabilir,

4 farklı kurtarma modu ile iOS cihazınızdan, iTunes yedeklemeden, iCloud yedeklemeden ya da Smart Recovery’den verilerinizi kurtarabilir,

WhatsApp, WeChat, Kik, fotoğraflar, mesajlar, kişiler, notlar ve daha pek çok önemli veriyi içeren 20’den fazla uygulamadaki verilerinizi güvence altına alabilir,

Verilerinize hiçbir zarar gelmeden pek çok iOS sorununu kolayca çözebilirsiniz.

iMyFone D-Back iPhone Veri Kurtarma ile verilerinizi kurtarmak son derece kolay. Öncelikle buraya tıklayarak iMyFone D-Back iPhone Veri Kurtarma programını indirin. Programı kurduktan sonra hangi mod ile verilerinizi kurtaracağınıza karar verin. Seçtiğiniz moda göre hangi verilerinizi kurtaracağınıza karar verin ve işlemi başlatın. Hepsi bu kadar!

IMYF-IFEG-DQOK

Normal şartlarda tek bir cihaz için iMyFone D-Back iPhone Veri Kurtarma lisans ücreti 49,95 Dolar olsa da yukarıdaki promosyon kodunu kullanan siz değerli Webtekno takipçileri, iMyFone D-Back iPhone Veri Kurtarma’ya %20 indirimli olarak sahip olabilirsiniz.

Kaynak : https://www.imyfone.com/
4
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
4
4
1
1
0