İnce PS4 Fotoğrafları Göründü: PlayStation 4 Slim yoksa Playstation 4K mı?

1
0
0
0
0
Sony'nin PS4'ünün ince kasasına ait olduğu iddia edilen görseller internette paylaşıldı. Yeni modelin PS 4K olabileceği söyleniyor.

Microsoft’un oyun konsolu Xbox One’ın ince ve küçük boyutlara sahip yenilenmiş sürümü Xbox One S’in ardından Sony’nin PlayStation 4’ü de inceliyor. PS4 Slim’e ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf internet ortamına düştü.

The Verge sitesinin haberine göre Gumree.com açık artırma sitesinde satışa çıkarılan cihazın tasarımı tüm detaylarıyla görülebiliyor. Kutusunda PS4 dışında herhangi bir başka ifadenin bulunmadığı model “Slim” ya da başka bir isimle anılmıyor. 500 GB depolama alanına sahip ince PS4’ün hali hazırda piyasada olan standart PS4 ile karşılaştırmalı fotoğrafları da yayınlandı.

Forum NeoGaf tarafından yayınlanan fotoğraflarda ince kasalı siyah PS4 ile standart beyaz PS4 karşılaştırılıyor. İki cihaz arasında dikkat çekici bir boyut farkı olduğunu söyleyebiliriz ancak koyu renklerin açık renklerin yanında daha küçük göründüğünü de unutmamak lazım. 

Fotoğraflarda yer alan ince PS4 ile ilgili merak edilenlerden biri de bu yeni cihazın klasik PS4’ün boyut olarak küçülen bir kopyası mı yoksa 4K desteği ile güncellenmiş hali mi olduğu? Bir süredir iddia edilen Neo kod adlı PS4 4K’nın bu yeni model olması da ihtimaller arasında. Sanırım bu soruların cevabını almak için 7 Eylül tarihini beklememiz gerekecek.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0