İngilizce Kelimelerin Doğru Telaffuzunu Öğrenebileceğiniz İlaç Gibi İnternet Sitesi

2
0
0
0
0
İngilizce Kelimelerin Doğru Telaffuzunu Öğrenebileceğiniz İlaç Gibi İnternet Sitesi
Youglish isimli internet sitesi sayesinde İngilizce kelimelerin telaffuzlarını kolaylıkla öğrenebilir hatta farklı aksanlarda nasıl söylendiğine de bakabilirsiniz.

İtiraf edelim ki okul müfredatımızda yıllarca İngilizce dersi görmemize rağmen çoğumuz İngilizce kelimelerin telaffuzu konusunda zorlanıyor, hatta çok iyi İngilizce bilgisine sahip olsak bile bazı kelimelerin kelimelerin telaffuzu konusunda ikileme düşebiliyoruz. Aslında bu sorun sadece bizim ülkemiz için değil, birçok ülke için geçerli.

Muhtemelen benzer bir sorundan yola çıkan girişimci, bu konuya çözüm bulmak için bir arama motoru geliştirmiş ancak bu arama motoru biz sözlük gibi kelimelere ait bilgileri bulduğunuz bir arama motoru değil.

Youglish isimli internet sitesi, telaffuzu zor olan İngilizce kelimelerin yoğun bir şekilde İngilizce konuşulan ülkelerdeki aksana göre size dinletiyor ve birçok aksanda o kelimenin nasıl telaffuz edildiğini öğrenmenizi sağlıyor. O kelimenin telaffuzunu doğru bir şekilde öğrenmeniz için ise bir YouTube videosunda o kelimenin söylendiği anı size izletiyor.

Açıkçası basit bir şekilde Google Çeviri gibi hizmetlerden de İngilizce kelimelerin telaffuzunu öğrenmek mümkün ancak ana dil olarak İngilizce konuşan o bölgedeki insanların telaffuzu ayrı bir önem taşıyor. Bu internet sitesine gitmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0