Instagram, Internet Explorer’da Boş Sayfa Olarak Açılıyor

22
5
5
2
1
Popüler sosyal medya platformu Instagram, tarayıcılar üzerinden hizmet verdiği Instagram.com için, Microsoft’un yıllardır hor görülen tarayıcısı Internet Explorer desteğini sonlandırmış olabilir. Zira site, bu tarayıcı üzerinden boş olarak açılıyor.

Günümüzün en az kullanılan internet tarayıcısı, Microsoft’un yüz karası Internet Explorer artık sona doğru yaklaşıyor. Bir süredir şirketin Microsoft Edge dönüşümüyle unutturmaya çalıştığı platform için internet siteleri özel çalışmaları yapmayı bırakıyorlar. Bugün, bu siteler arasına Instagram’ın tarayıcı sürümü de katılmış olabilir.

Henüz resmi bi açıklama bulunmasa da Internet Explorer 11 üzerinden eğer Instagram.com üzerine girerseniz, sizi kalbiniz kadar tertemiz beyaz bir sayfa karşılıyor. Bunun geçici bir hata olduğu şüphesiyle “sayfa kaynağını görüntüle” seçeneği açtığınızda o sayfa da bomboş gözüküyor. 

Instagram’a Internet Explorer üzerinden giriş yapmak zorunda olan kullanıcılar, muhtemelen bu bir sorunsa giriş yapamayacaklar. Uygulamanın bazı internet sayfalarında Java Script sorunları yaşatmaya başlaması, Microsoft’un tepki toplamasına yol açıyor. 

Bakalım konuyla ilgili Instagram ya da Microsoft’tan bir açıklama gelecek mi. Detayları ulaştığında, sizlere aktaracağız.

Kaynak : https://stackoverflow.com/questions/51196022/instagram-com-displaying-blank-page-in-ie
22
5
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
22
5
5
2
1