İnternet Sitenizi Büyütmenizi Sağlayacak En İyi 5 Web Geliştirme Aracı

14
3
3
2
0
Bir internet sitesi oluşturmak ve onu doğru bir şekilde yönetmek zorlu bir iştir. Biz de sizler için sitenizin gelişmesi adına yardımcı olabilecek en iyi 5 web geliştirme aracını derledik.

Artık internet siteleri üzerinden birçok işimizi yapabilir olduk ve adeta hayatımızın içine işlemiş durumdalar. Devlet dairelerindeki işlemleri bile yapabildiğimiz bu internet siteleri gün geçtikçe daha da önem kazanmakta. Çok sayıda internet sayfası olması nedeniyle her sektörde olduğu gibi rekabet üst düzeyde yaşanmakta. Artık insanların sizin sitenize uğramaları için daha akılcı ve yenlikçi çözümler sunmanız gerekmekte. İşte internet sitenizi geliştirebileceğiniz en iyi 5 web geliştirme aracı.

Sketch

Dijital tasarımlar için bir araç takımı olan Sketch, işlerinizi kolaylaştırmak adına bir numaralı yardımcınız olabilir. Büyük web siteleri, logolar ve görseller dahil olmak üzere büyük tasarım öğelerini içerdikleri için tasarım konusu önem kazanmaktadır. Programın basit animasyonlar ekleme ve tıklanabilir prototiplerin yaratılması gibi özellikleri vardır. Ayrıca kullanıcının daha sonra belgenin herhangi bir yerinde kullanılabilen ve gerektiğinde bir simge veya avatar için yeniden boyutlandırılabilen bir ana sembol oluşturmasına izin vermektedir. Yıllık 99 dolar gibi bir fiyatı olan programa bu bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

InVision Cloud

Dijital ürün tasarım platformu olan InVision Cloud, ücretsiz katman seçeneği de sunmaktadır. Amazon, SoundCloud, Evernote and Netflix gibi şirketlerin tercih ettiği web geliştirme aracını, referanslarına bakarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bir dizi geleneksel tasarım öğelerini ve süreçlerini içeren araç, bunları bir Element Library, bir fotoğraf panosu, gezinti akışları, masaüstü siteleri için bir web prototipi ve ilham panosu gibi araçlarla sanal çağa taşıyor. Prototip araçları, masaüstü veya mobil kullanım için tıklanabilir öğeler içeren bir prototip web sitesi oluşturulabileceği için web geliştiricilerinin ilgisini çekecektir. Uygulamanın resmi sitesine bu bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Sublime Text 3

Sublime Text 3, gelişmiş web sitesi tasarımını kolaylaştıran bir kod editörüdür. Gelişmiş komutlar ve ücretsiz değerlendirme gibi özellikleri bulunan araç, yinelenen kod bölümlerinde değişiklik yapabilen "Çoklu Seçimler" komutu ile işleri kolaylaştırmaktadır. Ayrıca geniş ekran monitörde veya çok sayıda monitörde kodun görüntülenmesini en üst düzeye çıkarabilen "Bölünmüş Düzenleme" özelliği de bulunmaktadır. Programı indirmek ve değerlendirmek ücretsizdir ancak daha sonrasında 80 euro gibi bir ücret ödemeniz gerekmektedir. Programın resmi sayfasına bu bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Foundation 6

Genel bir prensip olarak, temeller belirlendikten sonra bir şey tasarlamak genellikle daha kolaydır. Foundation 6, bu yaklaşımı benimseyerek “web sitesi tasarımı ve e-postaları için uygulanabilen ve her ikisi de doğru bir görünüm elde etmek için özelleştirilebilen bir“ duyarlı ön uç çerçeveleri ailesi ”sunuyor. Kullanan siteler listesinde, Disney, HP ve Adobe dahil olmak üzere bazı ciddi şirketler bulunmakta. Yeni kullanıcılara nasıl kullanılacağını öğretmek için Foundation Classes adlı bir dizi web semineri de sunulmaktadır. Programın resmi sitesine bu bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Chrome DevTools

Popüler internet tarayıcısı Chrome, ayrıca web sitelerini geliştirmeyi kolaylaştıran araçlar sağlamakta. Chrome, web geliştiricileri için popüler bir seçim olmaya devam ediyor ve tarayıcısında Geliştirici Araçları'nı bulundurmakta. Dahil edilen araçlar, JavaScript’i ayıklamak, HTML öğelerine stil uygulamak, sayfanın nasıl çalıştığını belirtmek için mesajlar ve web sitesi hızının optimizasyonu içindir. Bu araçları kullanmak için herhangi bir ücrete gerek yoktur ve aktif bir DevTools topluluğu aracılığıyla destek sağlanmaktadır.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/best-web-development-tool
14
3
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
14
3
3
2
0