Haftanın En Dikkat Çeken 5 Ücretsiz iOS Oyunu

35
15
5
5
4
Haftanın En Dikkat Çeken 5 Ücretsiz iOS Oyunu
Apple'ın iOS işletim sistemi için haftanın en dikkat çeken oyunları için bir öneri listesi hazırladık. Yeni çıkan ve sevilen iOS oyunlarını bu listede bulabilirsiniz.

iPhone ve iPad'lerde oyun keyfini sürebileceğiniz ek çok yapım var. Peki ya yeni güncellenen ve yen çıkış yapan oyunlar? Sizi bu haftadan itibaren iOS için oyun arama derdinden kurtarıyoruz. Her hafta seçeceğimiz 5 oyunla birlikte güzel rehberler hazırlayacağız. 

Bu liste sürekli güncellenmektedir, dilerseniz tarayıcınızda ya da Webtekno mobil uygulamamızda favorilerinize kaydedebilirsiniz.

Super Soccer Champs 2019:

Eski futbol oyunlarından Super Soccer Champs'ın 2019 versiyonu, geçtiğimiz günlerde iOS ve Android için yayınlandı. 27 ülkeden 37 farklı lig ve toplamda 600'ün üzerinde futbol takımının bulunduğu oyun, nostaljik bir deneyim yaşatıyor. Önceki yıllara göre daha gelişmiş bir yapay zeka ve yeni modlarla gelen SSC 2019, iOS platformunda ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmuş durumda.

Knight Brawl:

Şövalyenizi seçip vahşi ve çılgın gladyatör savaşlarına sürüklenebileceğiniz Knight Brawl; kale çatıları, korsan gemileri ve iki farklı konumda daha çarpışmalara katılma imkanı sunuyor. Oyundaki amaç ise genel olarak karşılıklı çarpışmaları kazanmak ve karşılığında ganimet olarak altınları toplamak. Ardından, topladığınız altınlarla karakterinize yeni kask ve kılıç alabilirsiniz. Knight Brawl, Android ve iOS platformları için ücretsiz olarak indirilebilir durumda.

#DRIVE

1970'li yılların aksiyon filmlerinden esinlenerek geliştirilen #DRIVE, oldukça güzel grafiklere sahip bir sonsuz sürüş oyunu. Arcade tarzındaki oyunda amaç oldukça basit; aracınızı ve sürüş yapacağınız yeri seçin ve yolculuğa çıkın. Yol boyunca önünüze çıkan engellerden kaçınarak ilerleyebileceğiniz oyun, herkes için eğlenceli dakikalar vadediyor.

Golf Blitz:

Oldukça farklı bir golf oyunu olan Golf Blitz, sahip olduğu birbirinden yaratıcı ve ilginç golf sahaları ile farklı bir oyun deneyimi sunuyor. Yapışkan toplar, el bombaları, lazerler gibi çeşitli güçlendirmelerle birlikte gelen Golf Blitz ile, çevrimiçi olarak tüm dünyaya karşı golf oynayabilirsiniz. Takımlar kurarak arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz oyunda ayrıca tüm dünyadan çeşitli golf maçlarını canlı olarak izlemek de mümkün.

House Flip:

Televizyon kanallarında bir süredir yayınlanan ev yenileme programları son zamanlarda oyun olarak da karşımıza çıkmaya başladı. Steam'de House Flipper adıyla satışa sunulan oyunun farklı bir geliştirici tarafından geliştirilen mobil versiyonu House Flip, iOS platformu üzerinde ücretsiz olarak indirilebilir durumda. Yüzlerce farklı evi restore edip kârlı bir şekilde satmaya çalışacağınız House Flip, ayrıca iPhone XS'in Super Retina ve iPad Pro'nun Liquid Retina ekranları için özelleştirilmiş olarak çok daha iyi grafiklerle geliyor.

Haftalık oyun listemizin sonuna geldik. Önümüzdeki hafta görüşmek üzere :)

35
15
5
5
4
Emoji İle Tepki Ver
35
15
5
5
4