iPhone 1 Milyar Satış Rakamına Ulaştı

1
1
0
0
0
Mobil cihaz sektörünün en başarılı ürünlerinden iPhone, bir önemli başarıya daha ulaştı.

Mobil cihaz sektöründe adeta 'gidişat değiştiren' bir ürün olarak karşımıza çıkan iPhone, ilk piyasaya çıktığı günden bu yana hep sektörün zirvesine oynamayı başarmakta. İşte
bu başarı sonunda ciddi bir rakama ulaşarak Apple'ın yüzünü güldürdü.

Cupertino'da şirket çalışanları ile bir buluşma düzenleyen şirket CEO'su Tim Cook, geride bıraktığımız 10 yıl içinde Apple'ın 1 milyardan fazla iPhone satışı gerçekleştirdiğini resmi olarak duyurdu.

''iPhone, tarihin gelmiş geçmiş en önemli, sektöre en fazla yön veren ve en başarılı ürünlerinden biri haline geldi'' açıklaması yapan Cook, sözlerine; ''geçtiğimiz hafta şirketimiz için bir kilometre taşını daha geride bıraktık ve 1 milyarıncı iPhone'umuzu sattık. Biz her zaman en fazla ürünü yapan olmaktan ziyade en iyi ürünü yapan olmayı seçtik. Bizi farklı kılan şey de bu oldu'' şeklinde devam etti.

Tabii bu durum şirketin genel olarak iPhone satışlarında iyi olduğu anlamına gelmiyor. Zira bir süre önce Apple, yılın üçüncü çeyreği için geçerli finansal tablosunu açıklamış ve bu tabloya göre iPhone satışları ikinci çeyreğe göre önemli bir düşüş yaşamıştı.

Kaynak : http://www.gsmarena.com/iphone_crosses_1_billion_sales_milestone-news-19651.php
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0