iPhone 7 Ne Zaman Geliyor?

1
0
0
0
0
iPhone 7 Ne Zaman Geliyor?
Sızıntıları ile meşhur Evan Blass, bu kez iPhone 7'nin çıkış tarihini paylaştı.

Bu yılın şüphesiz en fazla konuşulan telefonu olan iPhone 7 hakkında her geçen gün bir yeni bilgi daha sızdırılmakta. Özellikle son birkaç haftadır yeni görseller ve videolar ile karşımıza çıkan iPhone 7, kafamızdaki soru işaretlerinin de bir bir gitmesini sağlıyor.

Ancak telefona dair hala iki önemli bilinmez var; fiyatı ve çıkış tarihi. Sizlerin de tahmin edebileceği gibi iPhone 7 epey tuzlu bir fiyatla gelecek. Yani o konuda bir şüphemiz yok. Peki telefon ne zaman çıkacak?

Bildiğiniz gibi Apple, bir süredir yıl içinde iki kez piyasaya telefon sürmekte. Bu süreler de uzun zamandır Mart ya da Nisan ve Eylül aylarında olmakta. Yani iPhone 7'nin Eylül ayında geleceğini zaten hepimiz biliyoruz. Fakat şimdi elimizde daha kesin bir tarih var. Sızıntıların kralı olan Evan Blass, iPhone 7'ye dair pek çok görsel ve video sızıntısı da sunmuştu. Blass'ın son olarak sunduğu şey ise telefonun çıkış tarihi. Eğer Blass yanılmazsa iPhone 7, 12 Eylül Pazartesi günü ile başlayacak hafta içinde tanıtılacak.

Genelde haftasonları bu tarz önemli tanıtımlar olmaz. Haftaiçi de çok geç zamana kalmaz. Yani Pazartesi, Salı ya da Çarşamba günü iPhone 7 görücüye çıkar gibi gözüküyor.

Kaynak : http://www.gsmarena.com/iphone_7_tipped_to_release_on_september_12-news-19571.php
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0