iPhone 7 Ne Zaman Satışa Çıkıyor? İlk Kez Net Bir Tarih Verildi!

0
0
0
0
0
Apple'ın merakla beklenen yeni telefonu için net bir tarihe işaret edildi. Eylül ayı başlaması beklenen satışlar ilk kez hangi gün gerçekleşecek birlikte göz atalım...

Apple’ın merakla beklenen yeni telefonu iPhone 7 için tarih verildi. Henüz resmi açıklama yapılmasa da Apple blogları ve şirkete yakın kaynaklar ilk kez net bir tarihe işaret ediyor.

9to5mac sitesinin haberine göre, iPhone 7 modeli 23 Eylül tarihinde satışa çıkabilir. Bu günün düşünülmesinin sebebi ise ABD’nin en büyük operatörlerinden AT&T’nin 9 Eylül ve 23 Eylül günlerinde mağazalarındaki görsel ve vitrin düzenlemeleri için bir planlama yapmış olması.

AT&T’nin kendi planlamasında 9 Eylül’de ve 23 Eylül’de tüm mağazalarında yapılacak işler için 2 elemanın çalışacağı toplam 3 saatlik bir görev tanımı belirlemiş olması iPhone 7’nin tanıtım ve satış tarihleri hakkında ipucu veriyor. 9 Eylül tarihindeki tanıtımdan sonra ön sipariş alımına başlanabilir. Bu nedenle mağazalarını hemen hazırlamak isteyen AT&T şimdiden planlamasını yapmış. 23 Eylül tarihi ise iPhone 7’lerin perakende olarak satışa çıkacağı ilk gün olması muhtemel. Bakalım AT&T’nin bu planlaması gerçekten doğru mu?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0