iPhone 7 Plus Ekran Görüntüleri Google Pixelde Bozuk Çıkıyor

0
0
0
0
0
Apple’ın iPhone 7 Plus’undan aldığınız ekran görüntüsünü, Google’ın Pixel telefonuna gönderdiğiniz zaman, görüntüde ciddi bozukluklar oluşuyor.

Teknoloji devi Apple’ın son telefonu olan iPhone 7 Plus’un mükemmel bir akıllı telefon olduğunu biliyoruz. Ancak eğer bir iPhone 7’ye sahipseniz, ve aldığınız screenshot’u (ekran görüntüsü) bir Google Pixel telefonuna gönderirseniz, aldığınız bu görüntü karşı tarafa bozuk görünecektir. 

Android ve iOS işletim sistemlerinin temel farklarını ve aralarında dosya aktarımlarının bazı zamanlar sıkıntılı olduğunu biliyor, ancak alınan screenshot’ların bozulduğunu bilmiyorduk. Yapılan açıklamalara göre; bir iPhone 7 Plus telefondan alınan screenshot’u, Google Pixel veya Pixel XL telefonuna SMS, MMS ve Hangout uygulamaları üzerinden gönderirseniz, bu görüntüde yukarıda gördüğünüz gibi ciddi oranda bozukluklar meydana gelmekte. 

Sebebi ise; Pixel ve Pixel XL telefonlarının işletim sistemi olarak Android’in son sürümü olan 7.1 Nougat’e sahip olmasıymış. Aynı zamanda Android 7.1’e sahip olan başka kullanıcılar da, Nexus 6 telefonlarında aynı problemle karşılaşmışlar. Yine söylenilen bir haber, yeni bir güncelleme sonrası bu problemlerin ortadan kalkacağı yönünde.

Kaynak : http://www.androidpolice.com/2016/11/27/pixel-phone-owners-are-seeing-bizarre-image-bugs-in-screenshots-sent-from-iphones/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0