iPhone 8 Gelmiş Geçmiş En Çok Satan Telefon Olabilir

0
0
0
0
0
iPhone 8 Gelmiş Geçmiş En Çok Satan Telefon Olabilir
Yayınlanan rapora göre Apple, iPhone 8'de kritik tasarım değişiklikleri yaparak en yüksek satış rakamlarına ulaşacak.

Apple'ın yeni telefonu iPhone 7'yi satışa sunmasının üstünden pek zaman geçmemesine rağmen özellikle önümüzdeki yıl iPhone'un 10. yılı olacağı için iPhone 8 modeli sıklıkla farklı iddialarla gündeme geliyor. Öte yandan büyük bir kesim Apple'ın önümüzdeki yıl normal bir şekilde iPhone 7S ile yoluna devam edeceğini söylerken, analistlerde önümüzdeki yıl tanıtılacak iPhone konusunda büyük bir beklenti var.

Şu ana kadar ortaya atılan iddialar gösteriyor ki Apple, iPhone'un 10. yılına özel 7S modelini atlayarak iPhone 8 ile tüketicilerin karşısına çıkacak ve yine 10. yıla özel devrimsel bir tasarım değişikliğine gidecek. Beklentilere göre iPhone 8, çerçevesiz OLED ekrana sahip olacak.

Bu tahminler sadece bir özellik beklentisi olarak kalmıyor, aynı zamanda olası bir büyük tasarım değişikliği cihazın satış adetinin diğer modellere kıyasla yüksek olması ihtimalini de arttırıyor. KGI Securities tarafından yapılan tahmine göre devrimsel tasarım değişiklikleri içerecek iPhone 8 gelmiş geçmiş en büyük satış rakamına ulaşabilir.

Şu anda en çok satan iPhone: iPhone 6

Hatırlayacak olursanız Apple, iPhone 6 ile birlikte telefonlarında ekran boyutunu büyüterek önemli bir yenilik yapmış ve bu yenilik kullanıcılar tarafından olumlu karşılanmıştı. Apple'ın da 4.7 inç ve 5.5 inç boyutlarında akıllı telefon satışa sunmasıyla birlikte iPhone ailesinde ciddi tasarım değişikliği içeren iPhone 6, şu anda en çok satılan iPhone olma özelliğini taşıyor ancak görünüşe göre iPhone 6 bu başarısını iPhone 8'e kaptıracak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0