iPhone Sahiplerini Kıskandıracak Sadece Google Play Store'da Bulunan 8 Android Uygulama

164
35
17
14
13
Bazı mobil uygulamalar var ki sadece Android cihaz sahipleri kullanabilmektedir. Biz de sizler için sadece Google Play Store'da bulunan 8 yararlı uygulamayı derledik.

Android ve iOS savaşı, uygulama marketleri üzerinde de devam ediyor. İki işletim sisteminin de kendine özel uygulamaları bulunmakta. App Store'da Android sahiplerini imrendirecek birçok uygulama yer alıyor. Ancak Google Play Store'da da Android'e özel uygulamalar yer almakta. İşte iPhone sahiplerini kıskandıracak 8 Android uygulama.

Android Auto

Android Auto, uyumlu ekranı olan arabalarınız üzerinden telefonunuzu kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Ekran üzerinden birçok uygulamayı çalıştırabilir ve güvenli sürüş adına işleri kolaylaştırmaktadır. Basitleştirilmiş bir arayüz, büyük düğmeleri ve güçlü sesli işlemleri ile sürüş esnasında, uygulamaları daha kolay kullanmanıza olanak sağlar.

Steam Link

Steam oyunlarını telefon üzerinden kontrol etmenizi sağlayan Steam Link, Apple ile anlaşamamış ve App Store'da yer alamamıştı. Uygulama içerisinde bazı değişiklikler talep eden Apple, uygulamayı askıya aldı. Android cihazlarınız üzerinden ise rahatça indirebilir ve kullanabilirsiniz.

Tasker

Biraz daha uygulama geliştiricilerine ve profesyonel kullanıcılara hitap eden Tasker, Android tarafında en sevilen uygulamalardan biridir. Birçok özelliğe sahip program mesela şarjınız yüzde 3'ün altına düşmesi halinde seçtiğiniz kişilere şarjım bitti diye mesaj atabilmekte. Daha birçok özelliği olan Tasker'ı daha fazla bilgi için araştırabilirsiniz.

Flynx

Birçok uygulama üzerinden çalışabilen Flynx, üretkenliğinizi arttırabilecek yararlı bir uygulamadır. Sadece Google Play Store'da bulunan uygulama, birçok işlevinizi aynı anda yapmanızı sağlamaktadır. Flynx reklamları akıllıca kaldırarak gereksiz yığınlardan kurtulur. Makaleleri optimize eder, zaman ve veri tasarrufu sağlar. 

Nova Launcher

Telefonunuzun temasını daha kullanışlı hale getiren Nova Launcher, birçok alternatifi olmasına rağmen öne çıkmaktadır. Bir işletim sistemi olmayan Nova Launcher, sadece telefonunuzun görünümünü değiştirmekte ve daha kullanışlı hale getirmektedir.

Muzei

Muzei özellikle sanatseverlerin vazgeçilmezi olacak bir duvar kağıdı uygulamasıdır. Her gün farklı bir sanat eserini cihazınızın ekranı ile buluşturan uygulama, kullanıcılar tarafından oldukça sevilmektedir. Otomatik güncelleyerek sizi uğraştırmayan uygulama, birçok seçenek sunmaktadır.

Flud

Flud, Android için basit ve güzel bir BitTorrent istemcisidir. BitTorrent protokolünün gücü şimdi avuçlarınızın içinde. Telefon veya tabletinizdeki dosyaları kolayca paylaşabilir, telefon veya tabletinize dosyalar indirebilirsiniz. İndirme ve gönderme hız limitinin olmaması gibi birçok özelliği vardır.

Cerberus

Cerberus, yerini unuttuğunuz,kaybettiğiniz ya da çalınan telefonlarınız için en iyi korunmayı sağlayabileceğiniz eksiksiz bir çalıntı-korunma uygulamasıdır. Cerberus yükleyin ve ücretsiz bir hafta boyunca deneyin, daha sonra program içinden veya web sitesinden bir lisans satın alabilirsiniz.

Torrent istemcisinden, canlı duvar kağıdına kadar birçok Android'e özel uygulama bulunmakta. Siz de bir Android cihazı sahibi iseniz listemizdeki uygulamalardan işinize yarayanları indirebilir ve Android deneyimini sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

164
35
17
14
13
Emoji İle Tepki Ver
164
35
17
14
13