Günlerdir Konuştuğumuz iPhone SE2'in Meğer Kapağı Bile Tasarlanmamış!

50
20
16
8
7
Uygun bir bütçe ayarlamasıyla iPhone'un son modellerinden birine sahip olmak isteyenler için 2018 senesi doğru bir yıl olmayacak.

Apple'ın 2018 yılında piyasaya çıkaracağı düşünülen 3 telefonundan biri olmasına kesin gözüyle bakılan ve bütçe dostu bir Apple deneyimi sunması beklenen iPhone SE2'ye dair kötü haberler geldi. Buna göre Apple, cihazı 2018 yılında piyasaya çıkarmayacak.

Gelen haberler ve dedikodular, telefonun bu sene piyasaya çıkması bir kenara; henüz geliştirilmeye dahi başlanmadığını gösteriyor. Apple'ın bu seneki tek planının daha büyük iPhone'lar geliştirmek olduğunu belirten sızıntılara göre, iPhone SE2'nin tasarım aşamasına dahi geçilmediği söyleniyor. 

Bu demek değil ki iPhone SE2'yi görmeyeceğiz. Gelen sızıntılar telefonun iPhone SE ile bire bir aynı boyutlarda olacağını ve 2019 yılında kesinlikle piyasaya çıkarılacağını söylüyor.  Buna rağmen eğer ki sizler de daha ucuz yollu ve Apple patentli yeni bir amiral gemisi istiyorsanız, 2018 yılında bunu göremeyeceksiniz. OLED ekranlı bir iPhone X ve Plus modeli bu senenin en olası Apple cihazları olarak görünüyor.

50
20
16
8
7
Emoji İle Tepki Ver
50
20
16
8
7