Jared Leto'nun Başrolünde Olacağı The Joker Filmi Geliyor!

59
12
4
3
3
Joker hayranlarının belki de Jack Nicholson dönemlerinden beri hasretle bekledikleri Joker'e ait kişisel film projesi sonunda gerçeğe dönüyor.

Batman serisinin sinema perdesine dönüşü, bildiğiniz gibi ilk olarak Cristopher Nolan'ın üçlemesiyle gerçekleşmişti. Her ne kadar Nolan'ın üçlemesi çizgi roman ruhundan uzak ve neredeyse tamamen gerçek fizik kurallarının ve yaşadığımız evrenin içinde geçmesiyle dikkat çekse de özellikle ikinci filmin başarısıyla tavan yapmıştı.

The Dark Knight'ı serinin sevenleri içerisinde Joker filmi olarak görenler yok değildir. Nitekim filmde Joker'in Batman'den çok daha fazla görüldüğünü ve hikayede en az Batman kadar yer işgal ettiğini biliriz. Film henüz vizyona dahi girmeden vefat eden Heath Ledger'dan sonra, Suicide Squad'da Joker rolünü üstlenen Jared Leto sonrası beyaz perdede sadece 4-5 dakika bir süre görülmesiyle hayranlarını cin atına bindiren Joker karakteri, bu kez herkesin beklediği ve istediği filmle dönüyor.

*Joaquin Phoenix

Film yine Suicide Squad evreninde geçecek ve filmin hem yapımcılığını hem de başrolünü Jared Leto üstlenecek. Bu arada, bu bizi bekleyen tek Joker filmi değil. Joker'in geçmişini anlatan ve ortaya çıkışıyla alakalı herkesin merak ettiklerine cevap vermesi beklenen bir film daha yapım aşamasında. O filmde de başrolü Joaquin Phoenix veya Leonardo DiCaprio'nun üstlenmesi bekleniyor.

Kaynak : http://www.ign.com/articles/2018/06/05/jared-letos-joker-getting-his-own-movie
59
12
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
59
12
4
3
3