John Wick 3 Setinden Sızan Görüntüler, Aksiyona Doyacağımızı Garanti Ediyor

60
2
1
1
0
John Wick'teki üstün oyunculuk performansı ile göz dolduran Keanu Reeves, sızdırılan görüntülerde şehrin görkemli sokaklarında at sırtında bir kovalamacaya dahil oluyor.

Özellikle serinin ilk filmiyle kendine hatrı sayılır bir hayran kitlesi edinen John Wick, saf aksiyon temelli senaryosu ve karaktere kusursuz bir uyum gösteren Keanu Reeves’in oyunculuğu ile her bir seride iddialı bir yapım olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Serinin 3. filmi olan John Wick: Parabellum için çekimlerin sürdüğünü sizlere daha önce duyurmuştuk. Geçtiğimiz günlerde setten sızan bir video ise filmin aksiyon anlamında ilginç sahnelere sahip olacağını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Daha önceleri film için aikido eğitimi, silah kullanma eğitimi gibi birçok aşamadan geçen ve aksiyon yeteneklerine yoğun çalışma temposu ile yeni renkler katan Keanu Reeves, bitmeyen maharetlerinden bir yenisini daha bizlere paylaşıyor. John Wick’in ikon olmuş 69 model Ford Mustang’inin yerini bir atın aldığı sahnede, John Wick şehrin görkemli ışıkları altında kovalamacasına at sırtında devam ediyor.

Yeni filmin senaryosuna dair bazı sızıntılar olsa da John Wick’i at sırtında bir kovalamacaya sürükleyen sahnenin gelişimini izlemek son derece keyifli olacağa benziyor. Serinin son filmi olacağı tahmin edilen John Wick: Parabellum, 17 Mayıs 2019 tarihinde vizyondaki yerini alarak aksiyon severlere heyecan dolu dakikalar yaşatmaya oldukça kararlı görünüyor.  

Kaynak : http://www.comingsoon.net/movies/news/957933-john-wick-3-set-video-and-photos-show-keanu-riding-a-horse
60
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
60
2
1
1
0