Kamera Şakalarıyla Şakazedelere Korku Dolu Anlar Yaşatan 5 Eğlenceli Reklam Projesi

46
5
4
4
0
Kamera Şakalarıyla Şakazedelere Korku Dolu Anlar Yaşatan 5 Eğlenceli Reklam Projesi
Reklam sektörü için ortaya çıkarılmış, birbirinden acımasız ve bir o kadar eğlenceli 5 kamera şakası.

Reklam sektöründe başarının anahtarı çoğu zaman sıradan bir insanın aklına gelmeyecek yaratıcı fikirleri en efektif şekile hayata geçirmeye dayanır. Tabii konu standart bir insandan farklı düşünen yaratıcı insanlar olduğunda, bu kıvrak zekalar bazen; merhametsiz gibi gözüken ancak sonunda şakazede dahil herkesin eğlendiği yaratıcı fikirleri gün yüzüne çıkarabilir. Bu yazımızda sizlerle reklam sektörü için gerçekleştirilmiş, en acımasız 5 şakayı sunacağız.

Carlsberg - Arkadaşına Ne Kadar Sağdıksın?

Sabaha karşı ansızın telefonunuzun çaldığını hayal edin; arayan en yakın dostunuz ve size başının belaya girdiğini, ona acilen para getirmeniz gerektiğini söylüyor. Bu durumda ne yapardınız?

Devil’s Due - İçine Şeytan Girmiş Bebek

Dönemin korku filmi Devil’s Due, oldukça renkli bir reklam projesi ile filmini vizyona girmeden tanıtmayı seçenlerden. Başıboş bir bebek arabası caddenin ortasına bırakılıyor ve bebeğin ebeveynlerinin nerede olduğunu merak eden yardımsever insanlar bir anda reklam yazarlarının avı haline geliyor. Oldukça gerçekçi bir şekilde dizayn edilmiş şeytan bebek, bir anda bebek arabasından fırlayarak meraklı insanların kabusuna dönüşüyor.  

Tic Tac- Nefes Kokunuz ile İnsanlar Bayılmaya Başlarsa Ne Yapardınız?

Bu reklam filminde şakazedemizden bir adres tarif etmesi isteniyor. Adresi iyi niyet ile tarif eden şakazede, karşısındaki insanın ve çevredeki diğer tüm insanların, o konuşurken ağız kokusundan bayıldığını görüyor.

TNT - Aksiyon

Belçika’nın en güvenli ve refah seviyesi en yüksek kasabalarından birinde sokağa kırmızı bir buton yerleştiriliyor. Buton, “drama eklemek için düğmeye basın” komutu ile yerel halkın huzuruna sunuluyor. Merakına yenik düşen ya da sadece eğlenmek için tuşa basen yerel halkı ise Hollywood filmlerinde dahi göremeyecekleri bir kaos karşılıyor.

Nivea - Kaçak Havalimanında Görüldü

En korkuncunu en sona sakladık. Oldukça sakin bir günde rötar yapmış uçağınızı beklediğinizi düşünün... Fakat o da ne? Karşınızdaki adamın okuduğu gazetede ve televizyonlarda siz varsınız; üstelik aranan bir suçlu olarak lanse ediliyorsunuz.

Kaynak : http://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/kamera-sakalariyla-yurekleri-hoplatan-5-iletisim-kampanyasi/
46
5
4
4
0
Emoji İle Tepki Ver
46
5
4
4
0