6
1
1
0
0

Televizyonlarda satılan sözde çok iyi teknoloji ürünlerine gerçekten güvenmemek gerekiyor. Bunu söylemekten dilimizde tüy bitti ancak, bu tip satış yapan insanlar bitmedi. Biz de bu sefer televizyonlarda 149 TL'ye satılan sözde Adidas ayakkabı ve sözde Galaxy S4 ile karşınızdayız. 

Tabii ki yine karşımıza vadedilen ürünler çıkmadığını belirtelim. Adidas ayakkabı da, Adidas gibi gözükse de orjinal olmadığı oldukça belli olan bir ayakkabıydı. Galaxy S4'te ise ürünü satanlar artık bizim bile karşılaşmadığımız, bambaşka bir boyuta geçmişler. Galaxy S4 çakmasını bile ürün paketine koymayan satıcı arkadaşlar, Nokia'nın yakın dönem reyizlerinden 1280 modelinin bir çakmasını koymuşlar. 

Tabii ki bir satış felaketiyle daha karşı karşıyayız. Daha önceki bal+telefon videomuzda da söylediğimiz gibi bu ürünlere güvenmeyin. Eğer bu tip ürünlere ihtiyacınız varsa, emin olun ki piyasada çok daha ucuza çok daha kaliteli ve orijinallerini bulma ihtimaliniz var. Yine de siz ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca hiç böyle bir satıştan memnun kalmış tanıdığınız var mı? Lütfen videonun kartlar bölümündeki ankette bizimle deneyimlerinizi paylaşın. Ayrıca yorum yapmayı da unutmayın.  

6
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
0
0