Kevin Feige'de Avengers 4'ün Finaline Dair Açıklama Geldi

54
14
12
10
10
Henüz hakkında neredeyse hiçbir şey bilmediğimiz Avengers 4'ün yapımcısından, filmin sonuyla ilgili açıklama geldi.

Avengers: Infinity War'u yeni izledik sayılır ve henüz filmin yarattığı hava dağılmamışken Avenegrs 4 ile ilgili haberler ortalıkta dolaşmaya başladı. Özellikle yeni filmin ismi konusunda ortaya atılan açıklamalardan sonra filme duyulan merak artmıştı. Marvel'in pek çok filminde görüntü yönetmenliği yapan Trent Opaloch, kendi web sitesine Avengers 4'ü eklemiş ve filmin adını 'Avengers: End Game' olarak anmıştı.

Her ne kadar sonrasında bu isim siteden kaldırılsa da muhtemel ismin 'End Game' olacağı uzunca süre konuşulmuştu. Son olarak da filmin yapımcısı Kevin Feige'den, henüz ortada adından ve teorilerden başka bir şey olmayan Avengers 4'ün sonuna dair bir açıklama geldi.

Feige filmin sonuyla ilgili “Jedi’ın Dönüşü öyle bir son sağladı ki, 30 yıl sonraki devam filmine kadar hayranları götürebildi. Bu daha önce herhangi bir süper kahraman filminde yaşanmış bir durum değil. Yeni bir aktör gelir ve hikaye yeniden başlar. Biz ise tam olarak Star Wars’un yaptığı gibi yapmak istiyoruz. Çünkü en iyi hikayelerin eksiksiz bir sona sahip olduğunu düşünüyoruz. Gelecek yıl yayınlayacağımız Avengers filminde de tam olarak bu olacak” ifadelerini kullandı.

Hem açıklama hem de 'End Game' ismi, Avengers 4'ün gerçek bir son olacağına işaret ediyor. Aynı zamanda Feige'e göre Infinity War'da aradığı sonu bulamayan izleyiciler için Avengers 4, bekleneni verecek. 

Kaynak : https://theplaylist.net/feige-avengers-4-definitive-ending-20180716/
54
14
12
10
10
Emoji İle Tepki Ver
54
14
12
10
10