KFC’den Yılın Ürünü: Kızarmış Tavuk Kokulu Güneş Kremi!

0
0
0
0
0
KFC’den Yılın Ürünü: Kızarmış Tavuk Kokulu Güneş Kremi!
KFC, oldukça ilginç bir ürüne imza atarak tavuk kokulu güneş kremini ücretsiz olarak sundu.

Kentucky Fried Chiken, ya da bilinen adıyla KFC, görebileceğiniz en ilginç kampanyası ile yaza damga vurdu. Kızarmış tavukları ile Türkiye’de de oldukça sevilen KFC, oldukça farklı bir proje ile kızarmış tavuk kokulu güneş kremini kendi resmi internet sitesi üzerinden ücretsiz olarak sundu.

Buradaki adresten detaylarını görebileceğiniz krem 30 faktörlü ve güneşten korunma noktasında oldukça başarılı. Ancak tahminime göre özellikle Amerikan İngilizcesi’ndeki tavuk kelimesinin güzel kadınlara söylenmesine gönderme yaparak toplamda 3.000 adet güneş kremini bu siteden ücretsiz olarak dağıttı. Kapış kapış giden kremler elbette tükendi, fakat KFC’nin bu kızarmış tavuk kokan kremi, güzel bir viral çalışma olacak gibi.

Yukarıda videosunu görebileceğiniz kapmanya ile kremin yenmemesi gerektiğini de vurgulayan KFC’nin katılımcıları ile dünya genelinde sadece 3.000 tane denizde kızarmış tavuk gibi kokacak insnalar olacak. Extra Crispy, yani ekstra baharatlı adını taşıyan krem bakalım kullanıcılar tarafından sevilecek mi.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0