19
3
3
1
1

Bu videomuzda Lütfi ile Çağdaş, piyasada kırılmaz "görünmez, çizilmez, çekiçle vur bana mısın demez" diye satılan kırılmaz telefon camlarının sınırlarını zorladı. Elbette öncelikle insani yöntemlerle çizmeye çalışsakta bu tabiki de bize yetmedi. Sonrasında Webtekno Usulü kartımızı ortaya koyduk ve sınırları zorlamak ne demek sizlere göstermeye çalıştık. 

Piyasada belirli bir markayla satılmayan bu ekran kılıflarının, her ne kadar büyük iddialarla lanse edilmeye çalışılsa da, bu iddiaları barındırabilmesi için ortada testlerin olması gerektiğine inanıyoruz. Her ne kadar bu camlar telefonunuzun ekranını darbelerden ve çizilmelerden koruyabilecek olsa da, bu videoyu yapma amacımızın, bu satış şekli olduğunu belirtelim.

Ayrıca oldukça ilgimizi çeken "Patlamalara korumalı" diye satılan camı da bir torpil ile test edelim dedik. Bakalım bu ekran kılıfları bizim elimizden sağ çıkabilmiş mi? Siz ne düşünüyorsunuz? Cep telefonlarınızda ekran kılıfı kullanıyor musunuz? Lütfen hem yorumlardan hem de videonun kartlar bölümündeki ankete katılarak bizimle fikirlerinizi paylaşın. 

19
3
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
19
3
3
1
1