Konsol Almayı Planlayanlara Müjde! Xbox One Fiyatlarında Muhteşem İndirim Var!

0
0
0
0
0
Microsoft, Xbox One S’in satışa çıkarmadan önce Xbox One fiyatlarında indirime gitti.

Bildiğiniz gibi sizlere daha öncesinden Microsoft’un 4K video özelliği ve HDR oyun keyfi gibi özellikler eklediği  ve %40 oranında küçülttüğü Xbox One S’in 2 Ağustos’ta satışa çıkacağını ve bu satışa çıkacağı ülkelerden birinin de Türkiye olduğundan bahsetmiştik.

Satışına bir hafta kalmasıyla beraber teknik olarak eskiyecek olan Xbox One için indirim kararı alan firma, bu bağlamda Amerika Birleşik Devletleri’nde 500GB versiyonunu 249 Dolar’a indirdi.

Diğer modellerine de benzer indirim yapan firmanın aynı seçimi Türkiye’de de yaptığı görülüyor. Çünkü ilk zamanlarında 500GB versiyonunun PlayStation 4 ile kafa kafaya, yani 1.500TL dolaylarında satılmasına rağmen Xbox One S için şu anda 1.000TL civarına iniş yaptığı görülüyor.

Çeşitli bundle ve 1TB versiyonunu da dahil edecek olursak 1.000TL’ye sadece 500GB konsol alabileceğiniz şu durumda 1.750TL’ye kadar çıkan içinde farklı oyun ya da kameranın bulunduğu setlerden tercih yapabilirsiniz.

Microsoft’un resmi sitesinde de gösterildiği gibi bu indirimlerin özellikle Bimeks, Teknosa ve Vatan Bilgisayar mağazalarında olduğu görülüyor. ( Aralarında Teknostore da olsun isterdik ) Sonuç olarak eğer yeni bir konsol almayı planlıyor ve 1.500TL’ye çıkacak bir bütçeniz bulunmuyorsa indirimli Xbox One 500GB versiyonunu tercih edebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0