Kurtlar Vadisi Darbe Geliyor!

2
0
0
0
0
15 yıllık Türk dizisi olan Kurtlar Vadisi için Pana Film, 4. filmi de duyurdu!

15 yıldır kesintisiz olarak devam eden ve Türkiye’ye bir yerli Kaptan Amerika, bir Neo gibi Polat Alemdar kazandıran Kurtlar Vadisi, kurgusal olsa da belirtilen detaylara göre Türkiye’nin “derin devlet” denilen yapısını aktaran bir dizi olarak görülmüştü.

Ardından Kurtlar Vadisi Pusu adını alarak tekrar dizi olarak devam eden seri, 2006’da Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri arasındaki çuval krizini farklı bir açıdan anlatan Kurtlar Vadisi Irak, derin devlet yapısını işleyen ve soğuk savaşı konu almış, 2009 yılında vizyona giren Kurtlar Vadisi Gladio, bir de Filistin’e yardıma gönderilen Mavi Marmara gemi krizini konu alan, 2011’de vizyona girmiş Kurtlar Vadisi Filistin yapımlarıyla Türkiye’nin siyasi gündemi ile paralel bir yapı çizmişti.

Şimdi ise 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimini konu almayı planlayan yapımcı Pana Film, dün akşam resmi olarak “Kurtlar Vadisi Darbe” filmini vizyona hazırlayacağını duyurdu.

Filmin kast ekibi ve diğer tüm detayları şu anda belirsizliğini korurken ilerleyen günlerde Pana’dan detaylar gelmeye devam edecektir. Fakat, farklı sitelerde ortaya çıkan detay, akıllara bazı soru işaretlerini getiriyor;

Kurtlar Vadisi Darbe Marka Tescili ve Domaini Mayıs’ta Alınmış!

Bildiğiniz gibi bu tarz büyük yapımlarda marka tescili yapılarak herhangi bir şekilde kopya ve yasal sorun olmaması sebebiyle oluşturulmuş olan marka güvence altına alınır. Tabii bir de filmin sitesi olmalı. Bu noktada elbette Pana Film, Kurtlar Vadisi Darbe’yi duyurduğunda marka tescilini almış olması ve açılacak resmi site için de gerekli yatırımları yapmış olmalı.

Ancak ortaya çıkan detaylar ciddi manada kafa karıştırıyor. Çünkü Patent Enstitüsü’nden kontrol edildiğinde “Kurtlar Vadisi Darbe” adlı markanın 24 Mayıs 2016’da ve aynı zamanda kurtlarvadisidarbe.com ve kurtlarvadisidarbe.net domain adreslerinin ise 18 Mayıs 2016’da alındığı görülüyor. (.org ise dünkü duyurudan sonra bir tane reklam ajansı tarafından “bundan iyi para çıkar” denilerek alınmış, onun Pana ile alakası yok gibi) Bu alan adlarına sahip olan kişi ya da kurum bilgileri gizli tutulurken, kafalarda merak uyandıran soru ise “15 Temmuz’dan 1 ay önce neden böyle bir marka tescili yapıldı, alan adı alındı?”

Ortaya çıkan bu detaylardan sonra bakalım Pana Film söz konusu konu ile alakalı nasıl bir açıklama yapacak?

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0