45 Gün Boyunca Şarj Olmadan Çalışabilen Akıllı Saat: Lenovo Watch X

27
7
3
3
2
Akıllı saat piyasası 2018 yılında biraz durulmuş olsa da büyük firmaların yeni modellerini duyurmasıyla sektör tekrar hareketlenmeye başladı. Bugün de Lenovo yeni akıllı saatini duyurdu.

Lenovo Watch 9 ile kendine has bir kullanıcı kitlesi edinen Lenovo, yepyeni akıllı saatini duyurdu. Piyasadaki görsel olarak cafcaflı diyebileceğimiz modellere analog ve klas bir alternatif oluşturacak olan Watch X, kaliteyi uygun fiyatla buluşturacak.

Telefonun ilk dikkat çeken özelliği, 600 mAh'lık bataryası ile tam 45 gün boyunca şarj olmaksızın kullanabilecek olmanız. Tabii Lenovo bu özelliği tanıtırken "Stand By'da kalması dahilinde" diye ekliyor. Yoğun kullanımlarda ne olacak, orasına ilerleyen zamanlarda bakacağız.

Saatin düz kayışlı modeli deri kayışlı olanının fiyatı i¥299 yani $51 olacak. Eğer deri kayış istemezseniz, 4 dolar daha az ödeyerek normal versiyonu da alabilirsiniz. Bir de Watch X Plus versiyonu olacak ama bunun özellikleri henüz açıklanmış değil.

Yukarıdaki görselden de görebileceğiniz gibi telefon tam 80 metreye kadar su geçirmeyecek. Zaten profesyonel bir dalgıç değilseniz 80 metreyi aşacak bir dalış gerçekleştirmeniz pek de olası değil.

Bluetooth 5.0 LE desteği bulunan, kan basıncı testi, kalp ritmi testi gibi sağlığa yönelik testleri gerçekleştirebilecek olan saatin çıkış tarihi çok kısa süresinde açıklanacak.

Kaynak : http://techpp.com/2018/06/05/lenovo-watch-x-specs-price-features/
27
7
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
27
7
3
3
2