Leonardo DiCaprio'nun Küresel Isınma Belgeseli YouTube'da!

5
3
3
0
0
Oscarlı oyuncu Leonardo DiCaprio'nun oldukça önemli isimler ile, oldukça önemli konulara değindiği belgeseli ücretsiz olarak izlenebilmekte.

Yaklaşık 8 ay kadar önce gerçekleştirilen 88. Oscar Ödül Töreni'nde, sonunda yıllardır beklediği Oscar'a kavuşan Leonardo DiCaprio, ödül konuşmasında bile küresel ısınma ve doğa hakkında görüşlerini dile getirerek bu konuda ne denli ciddi olduğunu göstermişti.

Zaten kendisini sosyal medyada -özellikle Instagram'da- takip edenleriniz mutlaka fark etmiştir; DiCaprio, tam bir doğa tutkunu ve sıkı bir çevreci. İşte bu konuda hali hazırda pek çok çalışmalar yürüten DiCaprio, sanayileşme ve modern yaşamın doğaya olan zararı ile alakalı bir belgesel üzerinde çalışmaktaydı.

National Geographic imzası taşıyan ''Before The Flood (Tufandan Önce)'' adlı belgesel, YouTube üzerinden, ücretsiz şekilde kullanıcılara sunuldu. 1 saat 35 dakikalık olan belgeselde, DiCaprio'nun üç yıl boyunca süren dünya turu ve bu süreç içerisinde bir araya geldiği kişiler ile çevre sorunlarına yönelik olarak yaptıkları görüşmeler anlatılmakta.

DiCaprio'nun belgeselinde görüştüğü kişiler arasında Barack Obama, Papa Françis ve Elon Musk gibi isimler de bulunmakta. Belgesel, hem YouTube hem de Facebook üzerinden 6 Kasım tarihine kadar ücretsiz olarak izlenebilecek.

Belgeselin Türkçesine buradan ulaşabilirsiniz.

5
3
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
3
0
0