LG Parayı Nereye Yatıracağını Buldu: Bükülebilir OLED Ekranlar!

0
0
0
0
0
Güney Koreli teknoloji devi LG dev bir yatırıma imza atmaya karar verdi.

Mobil dünyanın bir sonraki devrimi bükülebilir ekran olabilir. Henüz köklü bir değişim yaratacak ürün göremesek de bu alandaki çalışmaların hızla devam ettiğini biliyoruz. Güney Koreli teknoloji devi LG de bu alanda gelecek olduğuna inanan markalar arasında. Hatta OLED bükülebilir ekranlara yönelik talepler LG’yi şimdiden önlem almaya itmiş durumda.

Engadget sitesinin haberine göre, dünyanın en büyük LCD üreticisi durumundaki LG’nin yakın gelecekte akıllı telefon ve çeşitli cihazlarda yoğun bir şekilde kullanılması beklenen bükülebilir OLED ekranlar için 1.75 milyar dolarlık yatırım yapacak. LG’nin bu hamlesindeki en büyük neden başta Samsung olmak üzere diğer rakiplerin gerisinde kalmamak.

Hali hazırda Samsung’un bu alanda çalışmaları bulunuyor. LG bir parça geride kalmış gibi görünse de yatırımla birlikte henüz bükülebilir ekranlar sektörde yaygınlaşmadan gerekli altyapı hazırlanmış olabilir. LG’nin küçük ve orta boyutta esnek OLED ekranlarını Güney Kore’de üretmesi bekleniyor. Yeni ürün serisinin kitlesel üretiminin 2018 yılının 2. yarısında başlayacağı da verilen bilgiler 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0