Mac'leri Oyun Canavarı Yapacak Harici Ekran Kartı!

1
0
0
0
0
Wolfe isimli ürünle Mac cihazlara güçlü Nvidia GTX serisi ekran kartları bağlayarak cihazları performans canavarı yapabileceksiniz.

Hemen hemen birçok Mac ve Macbook cihazda oldukça güçlü işlemci olsa da yüksek grafik işlemcisine ihtiyaç duyan oyun ve uygulamalar Mac cihazlarda çalıştırılamıyordu.

Ancak yeni bir Kickstarter projesi sayesinde Mac cihazlar da yüksek performanslı grafik işlemcisine sahip olabilecek.

Thunderbolt 3 ve Thunderbolt 2 girişleri sayesinde Mac ve Macbook cihazlara bağlanabilen Wolfe isimli ürün sayesinde Mac cihazlarınız Nvidia GTX 950 ya da GTX 970 ekran kartlarına sahip oluyor. Böylelikle harici olarak bağlayacağınız ekran kartları sayesinde Mac cihazlarınızda da yüksek grafik performansı gerekiten uygulamaları Mac platformunda da kullanabilecek, sanal gerçeklik çözümlerinizden yararlanabileceksiniz.

Ancak elbette Mac cihazlarda grafik performansı atsa da yüksek performans gerektiren oyun ve uygulamaların birçoğu Mac platformuyla uyumlu değil, bu nedenle kullanıcılar içerik sıkıntısı yaşayabilir.

Şu anda bir KickStarter projesi olan Wolfe söylenene göre 2017 yılında piyasaya çıkacak. Kaba kur hesabıyla yaklaşık 1200TL'den başlayan fiyatlarla satılacak bu ürünün fiyatı açıkçası biraz tuzlu.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0