Marvel Filmlerinin Sıradaki Kötüsü Kim Olacak?

70
16
9
9
5
Marvel Sinematik Evreni, aynı anda pek çok hikayeyi bir arada götüren ve ard arda gelen filmleriyle kafaları karıştırmaya devam ediyor ve akıllarda sıradaki kötünün kim olacağı sorusu var.

Marvel Sinematik Evreni'nin sinema dünyasında kapladığı alan hız kesmeden büyüyor. Birbirine bağlı onlarca hikaye ve farklı evren, o kadar malzeme veriyor ki iki ayda bir salonlarda yeni Marvel filmi görmeye başladık. Evrenlerin zaman dilimleri de karışmaya başladı ve sıradaki karakterlerin kim olacağını artık çok zor kestiriyoruz.

Son olarak da pek çok karakteri bir arada gördüğümüz Avengers filmlerinin sonuncusu olan Infinity War'ı izledik ve işler hayli karıştı. Thanos'un da öyle ya da böyle sonunun geleceğini ya da en azından başka bir zaman diliminde başka bir kötü göreceğimizi düşününce de bir sonraki kötünün kim olacağı merak ediliyor. 

YouTube kullanıcısı Second Son'ın bir teorisine göreyse sıradaki kötü Galactus olacak. Second Son'ın Guardians of the Galaxy'de yer alan bir görüntüye dayanıyor. Filmin bir sahnesinde ekranlara yok olan bir gezegen geliyor. Bu gezegenin hemen yanında ise acılı bir ifadeyle bir karakter duruyor. İddiaya göre de bu surat Galactus'a ait.

Çizgi romanlarda Taa gezegeninde yaşayan Galan, gezegeniyle birlikte yok oluyordu ve daha sonra Galactus olarak yeniden dünyaya geliyordu. Bu bilgiler de Galactus'u sonraki filmlerde göreceğimiz anlamına geliyor olabilir. Aslında Galactus'un da aralarında olduğu pek çok karakterin hakları Fox'daydı fakat Disney'in Fox'u satın almasıyla bu sorun da ortadan kalktı ve iddialar da güçlenmiş oldu.

70
16
9
9
5
Emoji İle Tepki Ver
70
16
9
9
5