Mavi iPhone 7'nin Yeni Görselleri Ortaya Çıktı!

0
0
0
0
0
Apple'ın iPhone 7 ile birlikte yeni bir renk seçeneğini sunacağı iddia ediliyor. Mavi renkli iPhone'un nasıl görüneceğine dair ipuçları sunan görseller ortaya çıktı.

Apple’ın iPhone 7’si için geri sayım çoktan başladı. Eylül ayında tanıtılacak cihazın özellikleri hakkında bugüne kadar birçok şey yazıldı, çizildi, sızdırıldı. Erken dönem dedikoduların arasında yer alan mavi iPhone iddiaları ise o dönemden sonra çokça dile getirilmedi. Buna rağmen, Apple’ın yeni bir mavi renk seçeneğine yer vereceği büyük bir olasılık.

Yeni ortaya çıkan bazı konseptler ve sızıntılar da Apple’ın yeni mavi renkli iPhone 7’sinin nasıl görüneceğine dair önemli ipuçları sunuyor. Özellikle uzay grisi ile yan yana getirildiğinde farkı daha da hissedilen yeni renk hali hazırda iPhone 6 ya da iPhone 6s sahibi olan birçok kullanıcıda “satın alma dürtüsü” yaratmayı başaracaktır. Zaten yeni renklerin tek seferde değilde her yeni model ile birlikte yavaş yavaş sunulmasının  sebeplerinden biri de bu. Bakalım mavi renk seçeneği yeni biri iPhone 7 satın alma konusunda tüketicileri ikna edebilecek mi?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0