Merakla Beklenen 3 Kameralı iPhone Modeli İçin Kötü Haber Geldi

44
10
8
5
5
Bildiğiniz üzere uzun bir süredir Apple’ın üç kameralı bir model çıkaracağı üzerinde söylentiler dolaşıyor. Ancak kaynaklardan gelen bilgilere bakılacak olursa, Apple bu yarışa beklenenden geç katılacak.

Huawei P20 Pro’ya rakip olarak gösterilen Apple, bu yıl üç kameralı bir iPhone çıkaracağı söylentileri ile adından söz ettiriyor. Bu noktada geçtiğimiz haftalarda iPhone X Plus’ın üç arka kameraya sahip olacağı duyumlar arasına katılmış ve durum kullanıcıların merakını toplamıştı. Ancak Apple’ın lens sağlayıcısı olan Largan Precision, bunun 2019’dan önce asla mümkün olmayacağını ifade etti.

Largan Precision’un ifadelerine göre 7 katmanlı plastik lenslerin temin edilmesi en erken 2019 yılında başlayabilecek. Bu da anlayacağınız üzere Apple’ın bu yarışa geç katılacağı anlamına geliyor. Öte yandan 2019’da periskopa benzeyen yatay kamera kurulumlarının da artış göstereceği belirtiliyor. Bu lensler ise 5 kat optik yakınlaştırma sunabiliyor.

Tüm bunlara ek olarak Apple, üç kamera teknolojisi ile sadece fotoğrafa odaklanmıyor. Firma 3D ile aynı zamanda telefonu üç boyutlu olarak görebileceğinizin de haberlerini veriyor. Konu hakkında önemli bilgiler veren kaynaklar, telefonun objeleri mesafeleriyle birlikte algılayabileceğini de söylüyor. Oldukça farklı bir yeniliğin peşinde koşan Apple, bu sayede artırılmış gerçeklik için de aşama kaydedecek.

44
10
8
5
5
Emoji İle Tepki Ver
44
10
8
5
5