Merakla Beklenen Mafia 3 Aynı Zamanda Mobile Geliyor

0
0
0
0
0
Merakla Beklenen Mafia 3 Aynı Zamanda Mobile Geliyor
Son dönemin en çok beklenen oyunlarından Mafia 3'ün bir de mobil versiyonu yolda. Ancak mobil oyun, ana oyundan daha farklı olacak.

Son dönemin en fazla merak edilen oyun serilerinden Mafia'nın yeni oyunu Mafia 3, oyuncularla buluşmak için gün sayarken oyunun mobil versiyonu olacağı söylenen Mafia 3 Rivals'tan da haber geldi.

Mafia 3'ün başta mobile uyarlaması olduğu düşünülen ancak ana oyundan daha farklı çekilde çevrimiçi çete savaşlarını ele alacak Mafia 3 Rivals, iOS ve Android platformları için hazırlandı. Şu anda oynamaya hazır halde olan oyun, mobildeki oyuncuların karşısına çıkmak içinse Mafia 3'ün de çıkacağı 7 Ekim tarihini bekliyor.

Her iki platformda da ücretsiz olarak yayınlanacak Mafia 3 Rivals'te muhtemelen arkadaşlarınızla bir çete kurup diğer çetelere karşı savaşabileceksiniz yani diğer bir değişle oyun aslında mobildeki savaş oyunlarının temel mantığının daha yeni çağlara uyarlanması olarak da nitelendirilebilir.

Ayrıca unutmadan ekleyelim, eğer Android kullanıyorsanız oyun çıkar çıkmaz haberiniz olsun istiyorsanız buradan oyuna ön kayıt yaptırabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0