Microsoft, Son Derece Şık ve Uygun Fiyatlı Olan Yeni Surface Mobile Mouse'u Tanıttı

23
6
6
2
1
Uygun fiyatlı Surface Go'nun yanına aynı şıklıkta bütçe dostu bir fare tanıtması gerektiğini düşünen Microsoft, Surface Mobile Mouse'u tüketicilerin beğenisine sundu.

Günün erken saatlerinde şu ana kadarki en küçük, en hafif ve en uygun fiyatlı Surface cihazını tanıtan Microsoft, yeni Surface Go tabletinin yanı sıra tabletle uyumlu aksesuarlarını da tanıttı. Tanıtılan aksesuarlar içerisinde en dikkat çekici olanı son derece şık bir tasarıma ve göz alıcı renklere sahip olan Surface Mobile Mouse oldu.

Alışık olduğumuz diğer Surface tasarımları gibi oldukça sade ve şık bir görünüme sahip olan Surface Mobile Mouse, güç aldığı 2 AAA sayesinde sadecec 78 gramlık bir ağırlığa sahip. Bluetooth 4.2 Low Energy teknolojisini destekleyen fare neredeyse tüm bluetooth cihazları destekler ve Windows 10 Nisan 2018 güncellemesi almış tüm PC’ler ile sorunsuz eşleşir.

Siyaha ek olarak platin, burgonya kırmızısı ve kobalt mavisi renk seçenekleri ile piyasaya sürülecek olan Surface Mobile Mouse, bütçe dostu bir tablet olan Surface Go ile satışa sunulacağı için kendisi de oldukça uygun bir fiyat etiketine sahip. Bugün itibari ile ön siparişine başlanan Surface Mobile Mouse’a 34,99 dolara sahip olabilirsiniz.

Kaynak : https://news.softpedia.com/news/this-is-microsoft-s-new-surface-mobile-mouse-521903.shtml
23
6
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
23
6
6
2
1