Microsoft, Windows Store’dan Toplam 90 Bin Adet Uygulama Kaldırdı!

1
1
0
0
0
6 ay öncesinden uygulama geliştiricilerine,güncelleme almayan veya kalitesi düşük olan uygulamalarının kaldırılacağını söyleyen Microsoft, geçtiğimiz haftalarda bu kararı yürürlüğe soktuğu gibi, Windows Store’dan rekor sayılabilecek toplamda 90 bin adet uygulamanın kaldırmasını gerçekleştirdi.

Yaklaşık 6 ay önce uygulama geliştiricilerine önemli çağrılarda bulunan Microsoft, güncelleme almayan veya kalitesi düşük olan uygulamaların popüler olabilecek uygulamaların önünü kapattığı gibi, bulunmasını zorlaştırması sebebiyle bu uygulamaların kaldırılacağını belirtmişti. Bir çok uygulama geliştiricisinin bu uyarıyı dikkate almaması üzerine Microsoft, Windows Store’undan rekor sayılabilecek toplamda 90 bin tane kötü veya yetersiz uygulamayı kaldırdı.





App Store ve Play Store’a göre Windows Store’un uygulama sayısı oldukça düşük olduğu gibi, 90 bin uygulamayı kaldırması tepki çektiğini de belirtelim. Yukarıda bulunan haberde de belirttiğimiz üzere Microsoft'un amacı, Windows Store'undan güncelleme almayan ve kalitesi düşük olan uygulamaları kaldırıp, popüler ve Store'unu daha kaliteli yapabilecek uygulamalara fırsat tanımak istiyor.

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/Microsoft-has-eliminated-90000-apps-from-one-countrys-Windows-Store_id87225
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0