Microsoft: Xbox Scorpio Oyun Konsollarının Sonunu Getirecek

0
0
0
0
0
Oyun konsolları tarafından Xbox ile oldukça iddialı olan Microsoft, Project Scorpio’nun konsol jenerasyonunun sonunu getireceğini açıkladı.

Konsol pazarında PlayStation ile uzun süredir yoğun rekabet içinde olan ancak bir türlü PlayStation’ı geride bırakmayı başaramayan Microsoft, yeni konsolu Project Scorpio ile diğer oyun konsollarının sonunu getirmeyi hedeflediğini açıkladı.

Telefonları ve tabletleri Windows işletim sistemiyle bilgisayarlaştırmaya çalışan şirket, bu konuda beklediği başarıyı yakalayamasa da ısrarla oyun konsolu da bilgisayarlaştırmak istiyor.

Neredeyse Windows bilgisayarlar ve Xbox konsolunu aynı platform üzerine inşa eden ve uygulama mağazalarını birleştiren şirket, şimdi Project Scorpio konsolunda bilgisayar kadar güçlü donanım ve konsol deneyimi sunacak.

Microsoft, Project Scorpio ile konsol dünyasını bitireceğini düşünse de minimal bir oyun bilgisayarı tasarlamış gibi olacağı için, şirketin bu durumda. Bakalım bu durum konsolların sonunu mu getirecek yoksa Xbox, bilgisayarlaşarak kendi sonunu mu getirecek? Hep birlikte göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0