Microsoft, Yakın Zamanda Android Tabanlı Telefonlar Çıkarmayı Planlıyor

22
4
3
0
0
Bir şirket yetkilisine ait olduğu iddia edilen mesajlaşma, Microsoft'un Android tabanlı telefonlar üreteceğini işaret etmekte.

Merakla beklenen Surface Phone'nun çıkış tarihi önümüzdeki seneye kalmış gibi gözükse de Microsoft'tan bu sene içerisinde başka telefon duyuruları gelebilir. Bugün yayınlanan ekran görüntüsüne göre bir Microsoft Store temsilcisi sohbet sırasında yazılım devinin yeni bir Android tabanlı telefon üzerinde çalıştığını söyledi.

Microsoft temsilcisine birkaç soru sorulan konuşma esnasında yetkili olduğu iddia edilen kişi, yeni bir model üzerinde çalışıldığını ve bunun kesinlikle Android tabanlı olacağını belirtmekte. Satış temsilcileri çoğu zaman yeni ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirler ve bu nedenle açıklamalar heyecan yaratmayı başardı.

Uzmanlara göre ise Microsoft'un Android tabanlı bir akıllı telefonu piyasaya sürme olasılığı, Windows tabanlı işletim sistemine sahip Surface Phone'dan daha yüksek. Çünkü Microsoft'un geliştirdiği, Android telefonlarda kullanılabilen çok sayıda uygulama bulunmakta ve daha akılcı bir çözüm olacaktır.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Microsoft-Store-rep-leaks-word-of-android-powered-microsoft-phone_id106630
22
4
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
4
3
0
0