Efsanevi Film Serisi ‘Mumya’ Tom Cruise İle Geri Dönüyor! İşte İlk Fragman!

1
1
0
0
0
İlk olarak 1999 yılında yayınlanan ve toplam 3 filmlik seri ile oldukça sevilen Mumya, yani The Mummy, Tom Cruise ile geri dönüyor!

The Mummy, yani Mumya serisini eminim birçoğunuz seyretmiştir. Mısır’da dönen efsanevi aksiyon ve korku dolu anların yaşandığı 1999 yapımı film, ardından Mumya’nın Dönüşü ve Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı adlı iki film ile devam etmişti. Oldukça güzel ve oldukça aksiyon dolu olan yapımların ardından efsane bu sefer Tom Cruise başrolüyle geri dönüyor!

Filme geçmeden önce ufak bir anektod vermek istiyorum. Film daha yeni çekildi, yani Tom’un görmüş olduğunuz hali her ne kadar 10, hatta 20 yıl öncesi halinden bile genç görünmesine harbiden hayran kaldım. Adam çıkıp 27-28 yaşındayım dese kimse yadırgamaz.

Neyse, filme geri dönecek olursak Tom Cruise’un yanı sıra Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance ve Russell Crowe gibi yıldızların da bulunduğu yapım, Jon Spaihts’in kaleminden ve Alex Kurtzman yönetmenliği ile 2017 yazında vizyona girecek.

İlk fragmanı ile pek de detay vermeyen The Mummy’yi yeniden bir heyecanla ve merakla bekliyoruz. Bakalım ilk üç filme göre nasıl olacak.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0