Lösemi Desteği Bekleyen En Tatlı Youtuber Mustafa Eren Can

9
2
1
1
0
Lösemi Desteği Bekleyen En Tatlı Youtuber Mustafa Eren Can
Günümüzde oldukça popüler olan Youtuber olma yolunda muhteşem videolar ile ilerleyen Mustafa Eren Can, desteklerinizi bekliyor!

Youtuber dünyası artık iyice büyüdü. PewDiePie, Markiplier gibi dünya çapında, Orkun Işıtmak, Ruhi Çenet, MuratAbiGF gibi de ülkemizde oldukça popüler olan YouTube camiasına aynı zamanda küçük yaştaki birçok kardeşimiz de adım atmış durumda.

Ancak bu sefer bizim dikkatimizi çeken ve bizce “Dünyanın En Tatlı Youtuber’ı” olan Mustafa Eren Can’dan bahsetmek istiyoruz. Mustafa Eren, maalesef ki günümüzün kötü hastalıklarından olan lösemi rahatsızlığını yaşıyor. Ancak buna rağmen sanki dünyanın en mutlu insanı.

16 Mart 2016 tarihinde açmış olduğu kendi adını taşıyan kanalında gerek mobil oyun videoları, gerek vloglar, gerek kendince incelemeler ve gerekse destek için paylaştığı videolar ile gerçekten muhteşem işler başarıyor.

Lösemi hastası olmasına rağmen kendine en çok gereken şeyi, yani yaşama sevincini kendi içinde muhteşem bir şekilde besleyen Mustafa Eren, aynı zamanda kendisi gibi lösemi olan kardeşleri ve arkadaşları için sürekli Lösev’e bağış yapılması konusunda da destek istiyor. “Bir tuğla da siz koyun” diyerek yardım talep eden Mustafa Eren, annesinin telefonundan yaptığı çekimler ile en masum YouTube kanalı olarak gözlemliyoruz.

Webtekno, yani İzmo Bilişim ekibi olarak en içten, en candan bir şekilde tüm Türk internet camiasından bu noktada bir ricamız var; Gelin, bu kardeşimize destek olmak için kanalına abone olalım, videolarını beğenelim ve özellikle yorum atalım. Çünkü Mustafa Eren bizlerden bunu bekliyor. Birçok videosunda da yorum yazmanızı isteyen kardeşimiz, belli ki videoları izlendikçe, abone sayısı arttıkça, videolarına beğeniler geldikçe ve özellikle güzel yorumlar ile moral bulacak.

Haydi, gelin hep beraber Mustafa Eren Can’a en azından YouTube üzerinden destek olarak lösemiyi yenmesi için destek olalım. Aynı zamanda buradaki bağlantıdan da Lösev’e o istediği, rica ettiği desteği vermeyi de ihmal etmeyelim.

Mustafa Eren’in kanalına buradan abone olabilirsiniz. Unutmayın, abone olmak ile kalmayıp bu güzel ve hayat dolu kardeşimize güzel yorumlarınızı ve beğenilerinizi esirgemeyin. Seviliyorsun Mustafa Eren!

9
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
2
1
1
0