NASA'dan Size İnsanüstü Güç Kazandıracak Teknik: Güneş Seyri

7
7
4
2
1
NASA'dan Size İnsanüstü Güç Kazandıracak Teknik: Güneş Seyri
Binlerce yıl geçmişe dayanan ve NASA tarafından bilimselliği kanıtlanan güneş seyri tekniği güneş enerjisiyle insanlara inanması güç yetenekler kazandırıyor.

İnsan yaşamı boyunca bazı insanların diğer insanlara göre çok daha farklı ve üstün güçlere sahip olduğu hatta insanların geçmişte bugün sadece bilim - kurgu filmlerinde görebileceğimiz şeyleri yaptığı kehanetlerini sık sık duyuyoruz. Ancak NASA tarafından açıklanan bir teknik, insanların diğer insanüstü bir güce sahip olmasını sağlıyor.

Aslında binlerce yıl öncesine dayanan güneş seyri isimli tekniğin gerçekten işe yarayıp yaramadığı NASA tarafından yapılan açıklamalarla doğrulandı. Bu teknik hiç acıkmama ve hiçbir zaman stres yaşamama gibi güçleri insana sağlıyor. Söylenene göre bu tekniği uygulayanlar tüm yaşamı boyunca ihtiyaç duyduğu enerjiyi güneşten alıyor.

Peki güneş seyri nasıl yapılır?

Söylenene göre güneş seyri, gün doğumunun ilk bir saatinde ve gün batımına bir saat kala insanların ellerini güneşe doğru açarak güneşi izledikleri bir tekniktir. Gün batımı ve gün doğumu esnasında yapılmasının nedeni ise güneşe bakıldığında güneş ışınlarının gözlere zarar vermemesi. Elbette bu bir saat zaman aralığıyken bu tekniğin günde sadece 10 saniye ile uygulanmaya başlanması gerektiği söyleniyor. Ayrıca bu tekniği uygularken ayakların çıplak olması da önemli bir noktaymış.

Bunun sonucunda ne olacak?

Bilgiler, yediğimiz besinlerin enerjisini aslında güneşten aldığını ve insanların direkt olarak güneşten enerji alarak tüm enerji ihtiyaçlarını giderebileceğini söylüyor. Bu tekniği yıllardır uygulayan bir isim, 9 ay sonra hiçbir şekilde acıkmadığını sadece ayran ve suyla beslendiğini söylerken tekniğin diğer kattıkları arasında hiçbir zaman stres olmama, özgüvenin her zaman yüksek olması, acıklamama ve zihni daha doğru bir şekilde kullanma gösteriliyor.

Açıkçası bu teknik gerçekten işe yarar mı, her bölgede uygulanacak bir şey mi ya da sağlık açısından gerçekten bir zararı yok mu bilemiyoruz ama güneş seyri tekniği oldukça ilginç bir yöntem. Tabii güneşe uzun süre bakınca gözleriniz aşırı derecede hasar alabilir bu yüzden bu yöntemi denemenizi pek tavsiye etmiyoruz. Ayrıca öte yandan bu tekniğin aslında güneşe tapma amaçlı yapıldığı da söyleniyor.

7
7
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
7
7
4
2
1