Uzaylıların Enerjilerini Güneş’ten Aldıkları İddiasını Ortaya Çıkartan, Kafa Karıştırıcı Video

2
0
0
0
0
Uzaylıların Enerjilerini Güneş’ten Aldıkları İddiasını Ortaya Çıkartan, Kafa Karıştırıcı Video
NASA’nın paylaştığı son videolardan bir tanesi, UFO’ya merak salan insanların yine fazlasıyla dikkatini çekmiş durumda.

NASA ve ‘uzaylı’ kelimelerini artık daha sık yan yana duymaya başladık. Bazen hakikaten de öyle videolarla ve görüntülerle karşılaşıyoruz ki insan, ister istemez yetkili birilerinden mantıklı açıklamalar bekliyor. NASA’nın paylaştığı son videolardan bir tanesinde, UFO’nun enerjisini Güneş’ten alarak hızlıca uzaklaştığı iddia ediliyor.

Görüntüler dikkatle incelendiğinde, Güneş’ten sanki ip gibi bir çizginin çıktığı görülüyor. UFO teorisyenlerine göre UFO’lar, bunu Güneş’ten enerji alarak ‘yıldız kaldırma’ işlemi için kullanıyorlar. Yıldız kaldırma, uygarlıkların yıldızdan bir materyali kaldırabileceği ve kendisi için kullanabileceği herhangi bir süreci tanımlamak için kullanılan genel bir addır. 

Bir UFO teorisyeni, yayınlanan video ile ilgili şunları söylüyor: Burada UFO, enerjiyi kendisine yakıt doldurmak ya da direkt olarak kendisini şarj etmek için kullanıyor olabilir. UFO’nun parlak beyaz renkte olduğunu, Güneş’in plazmasının sarı renkte olması sayesinde fark ettik. 

Başka bir UFO uzmanı, ayrıca UFO Araştırmaları El Kitabı’nın da yazarı olan Nigel Watson ise görüntülerin, yabancı bir yaşamın var olduğuna dair bir kanıt niteliği taşımadığını söylüyor. 

Kaynak : http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4001140/Are-aliens-harvesting-energy-sun-UFO-hunters-claim-evidence-star-lifting-Nasa-images.html
2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0