Netflix’in 2018’de Şu Ana Kadar Çıkardığı En İyi 15 Film

55
24
7
3
2
Netflix’in 2018 yılının henüz yarısında olmamıza rağmen çıkardığı birbirinden başarılı filmleri sizler için listeledik.

Netflix, geçen senelerde yakaladığı başarılı ivmeyi bu sene de devam ettiriyor. Yüz milyondan fazla abonesiyle dünyanın en büyük yayın hizmetlerinden birini sunan Netflix, 2018’de de birbirinden başarılı filmlerle karşımıza çıktı. Bugün sizlere, 2018’de şu ana kadar çıkmış en başarılı Netflix Orijinal filmlerini listeleyeceğiz. Bu filmleri gördüğünüzde Netflix’in ne kadar başarılı işler yaptığını bir kez daha görebilirsiniz.

1 - 6 Balooons

Dave Franco’nun (Seth) başrolde yer aldığı filmde, Seth’in ablası ve 2 yaşındaki küçük kızının hikayesi anlatılıyor.

2 - Set it Up

İki kadın tarafından yazılan ve yönetilen film, iki asistanın komik hikayesini anlatıyor.

3- Alev Stangelove

Kız arkadaşıyla bekaretini kaybetmeye hazırlanan bir genci anlatan filmde, cinselliğini keşfetmeye çalışan gençlerin hikayesine odaklanılıyor.

4 - Benji

1974 yılında çıkan orijinal filmin yeniden uyarlaması olan Benji, iki çocukla dostluk kuran bir sokak köpeğinin hikayesine odaklanıyor.

5 - Ibiza

İş için Barselona’ya gidip burada kendinizi kaybedip partiden partiye akmak ister miydiniz? Ibiza, izleyicilerine tam olarak bunu veriyor.

6 - Caliber

İsveç ormanlarında avlanmaya giden iki arkadaşın korku dolu anlar yaşadığı, korku türünü sevenlerin takip edeceği hoş bir film.

7 - Seeing Allred

Bill Cosby’i cinsel saldırılarla suçlayan düzinelerce kadını temsil eden ve aynı zamanda günümüzün ABD Başkanı Donald Trump’a karşı konuşan bir dönemin dünya güzeli olan Gloria Allred’in hayatını işleyen bir biyografi filmidir.

8 - Happy Anniversary

Üçüncü yılını tamamlayan bir çiftin birlikte kalmak isteyip istemediklerini belirledikleri, genel olarak dram olsada yer yer komedi unsurları da barındıran bir film sizleri bekliyor.

9 - First Match

Farklı koruyucu evlerde hayatını sürdüren gencin, gerçek babasıyla yeniden bağlantı kurmak için erkek güreş takımına girdiği gençlere hitap etse de her kitleden insanın izleyebileceği başarılı bir yapımdır.

10 - Forgive Us Our Debts

Bu film, işini kaybedip bolca borca batan  ve sonunda borç tahsildarı olarak işe girerek işi iyice ironik bir boyuta sokan bir adamın hikayesini anlatıyor.

11 - Cargo

Kıyamet sonrası Avustralya yapımı gerilim filmi Cargo, bir virüsün nüfusun büyük kısmını zombiye dönüştürdüğü bir geleceği anlatıyor.

12 - Come Sunday

Gerçek olaylara dayanan film, Caltron Pearson’un kilisesinin geleceğini tehlikeye atan inanç krizini anlatıyor.

13 - Candy Jar

İki lise öğrencisi hemen hemen her şeyde rakiptir, ancak birbirlerini tanıdıkça daha çok ortak noktaları olduklarını farkederler.

14 - Love per Square Foot

Hint filmlerini seviyorsanız, iki banka çalışanının hayat hikayesini anlatan bu filmi muhtemelen seversiniz. Birbirini seven iki insanın geçim derdine odaklanan film, hayatın gerçeklerini çok güzel bir şekilde yansıtıyor.

15 - Take Your Pills

Arnold Schwarzenegger'in kızı Christina Schwarzenegger tarafından hazırlanan belgeselde reçeteli ilaç kullanan insanların hayatına odaklanılıyor.

55
24
7
3
2
Emoji İle Tepki Ver
55
24
7
3
2